Acest concurs a expirat în data de 2015-09-16. Vezi concursurile active aici.
O calatorie in lumea gustului.

Campania este organizata si se desfasoara in incinta Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, in locatiile: Burger King, Take off at the Food Court, Espression Lavazza, Momenti Peroni, Trattoria Buongiorno, Brioche Doree, Espressamente illy, La sarmale, Gloria Jean’s Coffees, City Café, Refuel, Route 96, Segafredo, Falafel, in perioada: 06.07.2015 – 15.09.2015.

Pentru a se inscrie la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa consume de minim 50 de lei pe un singur bon, fara a fi luate in calcul produsele din tutun, in oricare din restaurantele si cafenelele aeroportului, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei.

In urma consumului de minim 50 lei, pe baza bonului fiscal primit vor primi un cupon razuibil in vederea castigarii unui premiu instant.

Un participant se poate inscrie in campanie cu oricate bonuri fiscale unice doreste si astfel sa primeasca tot atatea cupoane razuibile, cu conditia ca aceste bonuri fiscale sa fie in perioda campaniei si sa fie de minim 50 lei/bon fiscal.

In cazul in care un participant consuma de o suma de n ori mai mare decat 50 lei pe un singur bon, participantul va primi un singur cupon razuibil.

Cupoanele razuibile pot fi doar cu urmatoarele mesaje:

  • 1 x Placa de par (Hair straightener) Philips;
  • 1 x Aparat de barbierit (Shaver) Philips;
  • 1 x Uscator de par (Hair dryer) Philips;
  • 1 x Periuța de dinți (Electric toothbrush) Philips;
  • Mai încearca. / Keep trying;

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda premii instant:

Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei se va face instant prin razuirea cuponului pus la dispozitie de catre organizator, prin gasirea unuia dintre mesajele castigatoare, cupon obtinut prin prezentarea bonului fiscal de minimum 50 de lei, valabil in perioada campaniei.

Pentru validare, toti castigatorii de premii instant trebui sa indeplineasca cumulativ, in mod obligatoriu si fara echivoc urmatoarele conditii:

  • inscrierile trebuie sa se faca in perioada desfasurarii Campaniei, 6 iulie – 15 septembrie 2015, pana la ora 23:59;
  • sa prezinte cuponul razuibil cu mesaj castigator si completat pe verso cu Nume, Prenume, CNP /Type & No. of Passport, E-­mail si semnatura, numai in locatia in care au participat la Campanie;
  • sa prezinte un document de identitate (C.I. sau pasaport);