Acest concurs a expirat în data de 2016-08-15. Vezi concursurile active aici.
Parul sanatos si stralucitor nu are varsta!

Campania promotionala „Ageless” se desfasoara intre 14.07.2016 – 14.08.2016, in toate hypermarket-urile si supermarket-urile Carrefour de pe teritoriul Romaniei.

Toate sampoanele si balsamurile din gama Pantene care se gasesc pe stoc in hypermarket-urile si supermarket-urile Carrefour sunt participante la campanie indiferent de gramaj si sortiment.

Pentru a se putea inscrie in cadrul campaniei, participantii trebuie sa achizitioneze din hypermarket-urile si supermarket-urile Carrefour, in perioada campaniei, pe un bon sau o factura fiscala, minim 1 sampon + 1 balsam din gama Pantene, indiferent de gramaj sau de sortiment.

Dupa ce au achizitionat samponul si balsamul Pantene, participantii trebuie sa foloseasca produsele Pantene, sa acceseze website-ul campaniei, sa isi creeze un cont prin MyCarrefour cu urmatoarele date: Nume, Prenume, Adresa de email, Parola, Confirmare Parola, Data Nasterii; Numar de Telefon si sa incarce o fotografie in care trebuie sa apara participantul si sa i se vada cat mai bine parul.

Premiile campaniei:

  • Premii garantate:
    • 1.500 x Set produse Pantene: sampon + balsam
  • Premii mari:
    • 4 x Imaginea Pantene in Carrefour (sesiune foto profesionala; make-up si hairstyling professional; tinuta pe care o vor avea la photoshooting)

Pentru a intra in posesia premiului, participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal primit in momentul in care a achizitionat un sampon si un balsam Pantene.

Castigatorul unui premiu mare va beneficia de o sesiune foto profesionala; make-up si hairstyling professional; o tinuta pe care o vor avea la photoshooting si va reprezenta imaginea Pantene in Carrefour. Se va desemna cate o castigatoare pentru fiecare categorie de varsta, respectiv 18-29 ani; 30-39 ani; 40-49 ani si 50+ ani.

Premiile garantate se vor aloca automat primilor 1.500 de participanti care au urmat pasii de inscriere si care au respectat toate conditiile din regulamentul campaniei. Castigatorii vor primi cate 1 set format din sampon + balsam Pantene.

Premiile mari se vor acorda prin jurizare in perioada 15.08 – 31.08.2016. Juriul va fi format din reprezentanti P&G si Carrefour si va desemna un numar de 12 finaliste din care se vor desemna cele 4 castigatoare finale. Cele 4 castigatoare se vor desmna in cadrul unui eveniment organizat in perioada 1.09.2016 – 15.10.2016 pe baza urmatorului criteriu de jurizare:

  • parul trebuie sa arate cat mai sanatos si sa aiba un aspect frumos;

Se va desemna cate un castigator pentru fiecare categorie de varsta dupa cum urmeaza:

  • o castigatoare pentru categoria de varsta 18 ani - 29 ani;
  • o castigatoare pentru categoria de varsta 30 ani - 39 ani;
  • o castigatoare pentru categoria de varsta 40 ani - 49 ani;
  • o castigatoare pentru categoria de varsta 50 + ani.

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea numelor castigatorilor pe site-ul campaniei, in termen de 60 de zile lucratoare de la terminarea campaniei.