Acest concurs a expirat în data de 2015-01-08. Vezi concursurile active aici.
Trimite-le prietenilor tai 1 cadou garantat!

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 17 decembrie 2014 – 7 ianuarie 2015.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 10.000 de premii oferite, garantat, ce constau in 10.000 de cutii mici de popcorn;

Premiile vor fi oferite in limita stocului disponibil in toata reteaua Cinema City.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • a. sa intre pe Facebook - Cinema City Romania si sa acceseze aplicatia concurs “PopCraciun”;
  • b. sa dea “Like” paginii Facebook- Cinema City Romania;
  • c. sa permita aplicatiei sa preia datele si informatiile postate in profilul sau de Facebook (datele si informatiile solicitate vor fi specificate intr-un ecran de permisiuni, vor fi preluate urmatoarele date: nume, prenume, poza profil, lista prieteni, adresa email de pe facebook);
  • c. sa raspunda la intrebarea afisata pe ecran prin bifarea raspunsului corect;
  • d. dupa completarea raspunsului, participantii trebuie se apase butonul “Send” (Trimite) pentru a finaliza inscrierea in Concurs.

Participantii vor fi instiintati printr-un mesaj afisat pe pagina de web cu privire la finalitatea actiunii lor.

Aplicatia va oferi posibilitatea participantilor sa isi invite prietenii sa participe la promotie. Participantii vor putea alege un prieten din lista de prieteni de pe pagina de Facebook caruia ii va putea trimite urari de sarbatori si un cadou garantat constand intr-o cutie mica de popcorn. Dupa alegerea prietenului, pentru trimiterea cadoului se apasa butonul ”Trimite cadoul”. Un participant are posibilitatea de a trimite cadouri prietenilor, dar nu mai mult de un singur cadou pentru fiecare prieten in parte. Prietenul ales sa primeasca cadoul va fi notificat pe Facebook si/sau email.

Premiile constand in cutii mici de popcorn vor fi oferite la cinematografele Cinema City in baza unui cod primit odata cu felicitarea, in aplicatia PopCraciun. Aceste premii se vor oferi in limita stocului disponibil, conform numarului de premii declarat in regulament.

Prietenul care va primi invitatia, va fi notificat la adresa de e-mail inregistrata in aplicatie. Acest mail va include codul cadoului constand intr-o cutie de popcorn. Pentru a intra in posesia acestui premiu castigatorul va trebuie sa prezinte mailul printat ce contine codul primit. Premiile garante se vor putea revendica pana la data de 31 ianuarie 2015.