Acest concurs a expirat în data de 2015-02-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga-i dragostea!

Campania are loc în magazinele Kaufland, în perioada 04 Februarie ora 00:00:00 – 15 Februarie 2015 ora 23:59:59.

La această promoţie participă toate produsele din gama Nivea legal distribuite şi comercializate în magazinele participante din reteaua de magazine Kaufland, cu exceptia: produselor NIVEA Crème 30ml, NIVEA Crème 75ml, NIVEA Soft 50ml, Crema de maini Q10, Crema reparatoare Repair&Care, NIVEA Dischete demachiante, NIVEA Intimo Servetele cat si produselor din gamele: NIVEA Lip Care, NIVEA Sapun Solid, NIVEA Baby Sapun, NIVEA Baby Servetele.

Pentru a participa la campania promoţională, participanţii trebuie să achiziţioneze pe un singur bon fiscal/factură fiscală produse Nivea din cele participante mentionate mai sus. In cazul in care acestia au achizitionat 2 produse din cele participante pe un singur bon fiscal / factura fiscala, acestia castiga garantat un premiu la alegere constand in: Deodorant Roll-on (masculin sau feminin) sau  Gel de dus (masculin sau feminin) oferit la standul de premiere Nivea situat dupa casele de marcat în limita stocului de premii disponibil în locatia respectiva.

Cumpărătorul trebuie sa se prezinte la standul Nivea cu bonul de la casa de marcat, care dovedeşte achiziţia făcută si va primi un premiu din cele mentionate mai sus in limita stocului disponibil. Cumpărătorul trebuie sa se prezinte la standul Nivea situat dupa casele de marcat din fiecare magazin, în perioada campaniei și în timpul programului promoterilor.

Participantii trebuie sa păstreze bonul fiscal, pentru a face dovada achiziţionarii produselor din oricare din magazinele participante, cu dată în perioada: 04 Februarie 2015, ora 00:00:00 – 15 Februarie 2015 ora 23:59:59. 

Premiile acordate în cadrul Promoţiei “Castiga-i dragostea!” se vor acorda instant la achiziţionarea produselor participante pentru magazinele participante:

  • 4250 x Nivea Deo Roll-on Masculin
  • 4250 x Nivea Deo Roll-on Feminin
  • 4250 x Nivea Gel de dus masculin
  • 4250 x Nivea Gel de dus feminin

În cadrul promotiei “Castiga-i dragostea!” în magazinele Kaufland se vor acorda un numar de 17,000 premii.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.