Acest concurs a expirat în data de 2016-03-16. Vezi concursurile active aici.
Vreau sa-i ofer cel mai frumos cadou?

Înregistrează sunetul inimii tale în aplicația My Heartbeats și trimite cea mai frumoasă declarație de dragoste din câte există.

Bătăile inimii tale se vor transforma în bonus de net pentru tine și persoana specială din viața ta. În plus, prima utilizare a aplicației vă aduce amândurora o reducere de 10 € (TVA inclus) la produsele Orange selectate.

Aplicatia pentru mobil My Heartbeats se poate descarca in perioada 09 februarie 2016 – 15 martie 2016, pana la ora 23:59:59, din App Store si Google Play, fiind disponibila pentru sistemele de operare iOS, respectiv Android.

La aceasta campanie poate participa orice client al retelei mobile nationale a organizatorului (abonat sau client PrePay), cu urmatoarele conditii:

  • detine un telefon compatibil si poate accesa internetul prin intermediul unui abonament/optiune cu acces la internet sau prin Wi-Fi;
  • sa aiba peste 18 ani si capacitate deplina de exercitiu, iar minorii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani pot participa cu acordul parintilor sau tutorelui legal, sa fie rezident sau domiciliat in Romania;

Prin intermediul aplicatiei My Heartbeats utilizatorii isi vor putea masura si distribui pulsul in vederea primirii unui bonus de internet si/sau a unui voucher de reducere in valoare de 10 euro (TVA inclus).

Pulsul masurat de aplicatie nu are valoare medicala. Aplicatia functioneaza optim doar pe telefoanele dotate cu camera foto si blit.

Pentru primirea bonusului de internet si a voucherului de 10 euro (TVA inclus), clientul Orange este de acord ca organizatorul sa identifice numarul de telefon utilizat in momentul accesarii aplicatiei si sa trimita bataile inimii inregistrate in aplicatie unei persoane dragi fie printr-un SMS, fie printr-un email.

Bonusul de internet consta in primirea unui numar de MB echivalent cu pulsul masurat de aplicatie inmultit cu 10 (ex: la un puls de 78 batai pe minut, bonusul de internet este in valoare de 780 MB).

Daca din diferite motive aplicatia nu poate identifica pulsul utilizatorului, acesta va putea beneficia de un bonus de internet cu valoare fixa de 500 MB.

Bonusul este oferit atât pentru utilizatorul aplicatiei, cât si pentru clientul Orange care primeste mesajul cu bataile inimii. Un utilizator poate folosi aplicatia de câte ori doreste in perioada campaniei, beneficiile fiind alocate doar pentru primele 3 distribuiri ale pulsului, astfel:

  • Pentru utilizatorul aplicatiei (cel care trimite bataile inimii; trebuie sa fie client Orange):
    • Bonusul de internet se aloca de maxim 3 ori in perioada campaniei, pentru primele 3 distribuiri ale pulsului din aplicatie. Incepand cu a patra distribuire nu se mai aloca bonus de internet.
    • Voucherul in valoare de 10 euro (TVA inclus) se primeste o singura data/utilizator, la prima distribuire a pulsului din aplicatie
  • Pentru cel care primeste, daca este client Orange:
    • Poate primi trafic de internet bonus de la mai multi utilizatori ai aplicatiei, dar nu mai mult de 3 ori de la un singur utilizator
    • Voucherul in valoare de 10 euro (TVA inclus) se primeste doar la prima distribuire a pulsului din aplicatie de catre utilizatorul acesteia (cel care trimite).
  • Pentru cel care primeste, daca nu este client Orange:
    • Va primi o singura data, prin e-mail, un voucher in valoare de 10 euro (TVA inclus), doar la prima distribuire a pulsului din aplicatie de catre utilizatorul acesteia (cel care trimite).