Acest concurs a expirat în data de 2014-08-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga garantat o vacanta la munte pentru 2 persoane!

Promotia "CADOU: O vacanta la munte la orice produs ALLVIEW din promotie" va fi organizata si se va desfasura exclusiv pe teritoriul Romaniei, in magazinul online eMAG si in showroom-urile eMag in perioada 23 iulie 2014 – 31 iulie 2014, inclusiv.

Cumpără orice produs Allview din promoţie în perioada 23 - 31 iulie 2013 şi primeşti CADOU o vacanţă la munte pentru 2 persoane!

În urma plasării și finalizării comenzii ce conține produse participante pe site-ul eMAG, fiecare client va primi printr-un e-mail un cod unic necesar rezervării perioadei în care dorește să meargă în vacanță.
Vacanța primită cadou constă într-un sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Pensiunea Nicoleta din localitatea Moeciu.

Pentru a te înscrie în cadrul acestei promoții şi a beneficia de vacanță trebuie:

  • să cumperi minim un produs Allview din promoţie în perioada 23 – 31 iulie 2014 (inclusiv)
  • să îţi faci rezervare printr-un e-mail la adresa lavinia.puiu@allview.ro, specificând codul unic primit pe e-mail și perioada în care dorești să îți efectuezi sejurul
  • perioada rezervării vacanței, în care poți trimite e-mailul, trebuie să se încadreze în următorul interval: 31 august 2014 – 14 septembrie 2014, iar de vacanţă te poţi bucura în perioada 15 septembrie  – 15 decembrie 2014, alegându-ți 2 nopti succesive din intervalul: duminică - joi. smiley

La această promoție nu participă şi produsele resigilate și nici clienții de tip Corporate.

Promoția este valabilă doar pentru produsele listate în această pagină, în limita stocului disponibil.