Acest concurs a expirat în data de 2015-02-16. Vezi concursurile active aici.
Allview te trimite la munte si iti ofera mii de cadouri garantate!

Promotia “Allview te trimite la munte si iti ofera mii de cadouri garantate!” va fi organizata in perioada 16 ianuarie 2015 – 15 februarie 2015.

La aceasta Promotie poate participa orice persoana juridica sau fizica care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  1. achizitioneaza produse Allview in perioada desfasurarii Promotiei;
  2. face dovada achizitionarii produselor participante la promotie prin prezentarea facturii;
  3. declara pe propria raspundere ca toate informatiile pe care le furnizeaza in momentul inscrierii la Promotie sunt reale si corecte;

Produsele participante la Promotie sunt toate produsele marca Allview achizitionate din magazinele partenere de pe teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil, mai putin produsele aflate in categoria de produse resigilate ale partenerilor.

In cadrul campaniei exista 2 praguri de inscriere si premiere:

  • a) Pragul 1 - Clientii care achizitioneaza unul sau mai multe produse Allview cu o valoare cuprinsa intre 599 lei si 999 lei pe acelasi bon fiscal / factura isi pot alege un cadou dintre urmatoarele:
    • Rucsac
    • Geanta laptop
    • Set business
    • Suport telefon pentru birou
    • Casti Puffy
    • Casti luminoase

Cadourile sunt in limita stocului disponibil si se ofera clientilor in ordinea inscrierii.

  • b) Pragul 2 - Clientii care achizitioneaza unul sau mai multe produse Allview cu o valoare mai mare sau egala cu 1.000 lei pe acelasi bon fiscal / factura primesc garantat 2 nopti de cazare la Pensiunea Nicoleta din localitatea Moeciu, pentru 2 persoane, fara mese incluse.

Cadourile pot fi revendicate accesand website-ul Promotiei in perioada 16 ianuarie 2015 – 20 februarie 2015. Pentru a intra in posesia cadoului participantii trebuie sa fie de acord cu achitarea taxei de transport de 20 de lei pentru expedierea prin curier sau pot ridica produsul cadou din Showroom-ul Allview din str. Brazilor, nr. 61, Brasov. In cazul in care un participant achizitioneaza mai mult de un produs, acesta are dreptul de a primi maxim 3 cadouri.

Vacanta cadou: Cadoul consta in 2 nopti de cazare la Pensiunea Nicoleta din localitatea Moeciu, pentru 2 persoane, fara mese incluse. Castigatorii pot opta pentru oricare 2 nopti succesive din intervalul: duminica - joi. Cadoul poate fi revendicat in functie de disponibilitatea locurilor de cazare, in anumite perioade.  Perioada de rezervare (in care se poate desfasura sejurul) este: 01 martie 2015 – 02 aprilie 2015, exceptie facand noptile de vineri-sambata si sambata -duminica.

Returnarea produsului in decurs de 30 de zile calendaristice atrage si returnarea cadoului primit sau a contravalorii cazarii, in cazul cadoului „Vacanta cadou”.