Acest concurs a expirat în data de 2014-12-27. Vezi concursurile active aici.
Vanatoarea Deluxe

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele LIDL, in perioada 24.11.2014 ora 00:00:01 – 26.12.2014 ora 23:59:59.

In cadrul Campaniei prin Produse Participante se vor intelege produsele comercializate in magazinele LIDL, din gama sortimentala Deluxe, identificate prin ambalaje ce au logo-ul Deluxe pe ambalaj. Exceptie face articolul 6800618 – Sacosa de hartie – care nu face parte din gama sortimentala Deluxe, asadar nu este considerat produs participant.

In cadrul Campaniei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

Premii zilnice:

  • 8.250 premii, fiecare constand intr-un voucher de cumparaturi Lidl, in valoare unitara de 30 lei. In cadrul campaniei se vor acorda, in fiecare zi de campanie cate 250 astfel de premii.
  • 99 premii, fiecare constand intr-un smartphone Samsung Galaxy S4 Mini, in valoare unitara de 1.030 lei. In cadrul campaniei se vor acorda, in fiecare zi de campanie cate 3 astfel de premii.
  • 99 premii, fiecare constand intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 4, in valoare de 1.300 lei. In cadrul campaniei se vor acorda, in fiecare zi de campanie cate 3 astfel de premii.
  • 66 premii, fiecare constand intr-un smart TV LED full HD, 80 cm, Samsung, in valoare unitara de 1.637 lei. In cadrul campaniei se vor acorda, in fiecare zi de campanie cate 2 astfel de premii. 

Premii saptamanale: In cadrul Campaniei se vor acorda in total 20 de premii saptamanale, cate 4 premii in fiecare saptamana conform regulamentului, dupa cum urmeaza:

  • 2 premii, fiecare constand in cumparaturi la LIDL pentru un an de zile, acordate sub forma a 120 de vouchere, ce au valoarea unitara de 50 lei. Valoare unitara a premiului constand in cumparaturi la LIDL de 6.000 lei. In total, pe durata campaniei, se vor acorda 10 astfel de premii constand in cumparaturi la LIDL pentru un an de zile, cate 2 in fiecare saptamana de campanie.
  • 2 premii, fiecare constand intr-un brad de Craciun de lux, implicit cu serviciu de ornare al bradului de Craciun, ce va cuprinde bradul si ornamentele, in valoare unitara de 4.414 lei. In total, pe durata campaniei, se vor acorda 10 astfel de premii constand intr-un brad, ornamente si serviciu de ornare al bradului de Craciun, cate 2 in fiecare saptamana de campanie.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • sa achizitioneze, in perioada campaniei, produse din gama sortimentala Deluxe din magazinele LIDL.
  • sa accepte cardurile razuibile la casa de marcat, dupa achitarea cumparaturilor. Pentru fiecare bon fiscal de minimum 50 lei ce atesta achizitia a minimum un produs participant din gama Deluxe, participantul va primi un card razuibil
  • sa razuiasca zona gri a cardului si sa descopere codul unic promotional sau un mesajul „Felicitari, ai castigat un voucher!”;
  • in cazul in care, dupa razuire, cardul contine un cod unic promotional, si nu contine mesajul „Felicitari, ai castigat un voucher!”, participantul va putea inscrie acest cod prin SMS la numarul scurt 1841, cu tarif normal (valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom) sau online pe deluxe.lidl.ro, in perioada desfasurarii Campaniei. 
  • sa pastreze bonul / bonurile fiscale aferent/e pe care se regaseste / regasesc produsul participant / produsele participante, in urma caruia/carora a primit cardul/cardurile razuibile.