Acest concurs a expirat în data de 2016-04-30. Vezi concursurile active aici.
Prinde claxonul care-ti umple rezervorul!

Concursul intitulat “Prinde claxonul care-ti umple rezervorul!” se desfasoara in perioada 01 - 29 aprilie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea „Drum cu prioritatea”, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 16.00 – 19.00.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa se afle la volanul unei masini si sa asculte in intervalul orar 16.00 – 19.00, programul „Drum cu prioritate” cu Radu Constantinescu. La semnalul de concurs “Prinde claxonul care-ti umple rezervorul!”, ascultatorii aflati la volan/ in autoturism care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa opreasca masina in conditii de siguranta (eventual sa parcheze undeva unde ii este permis) si sa sune la numarul de telefon 0372.069.599 (numar cu tarif normal), sa ramana la volan si sa raspunda la intrebarea adresata de catre moderatorul emisiunii, in „claxoneza” – respectiv folosind claxonul autoturismului in care se afla astfel: pentru un raspuns „Adevarat” claxoneaza de 2 ori scurt, iar pentru un raspuns „Fals” un claxon lung; exemplul va fi dat pe postul de radio de catre realizatorul emisiunii cu ajutorul unor semnale audio;

Daca ascultatorul care a intrat in direct raspunde corect la intrebarea adresata de catre moderatorul emisiunii este ulterior declarat castigator, dar daca acesta nu stie raspunsul sau nu raspunde corect va fi preluat un alt telefon cu un alt ascultator in direct.

In perioada 01 - 29 aprilie 2016, se va organiza un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand in carduri de carburant in valoare de 300 de lei per concurs.

Se acorda 20 de premii care constau in carduri de carburant in valoare de 300 de lei per concurs (zi). Valoarea totala a premiilor este de 6000 lei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.