Acest concurs a expirat în data de 2016-08-27. Vezi concursurile active aici.
Bun la drum de vara!

Cum cunoști Puterea Radioului? Asculți Digi FM! Pentru că Digi FM se aude în toată țara!

Pentru că o să ai multe drumuri de făcut și vara-i lungă!

Pentru că vrem și putem să te însoțim în călătorii ... o luăm de la capăt și pornim o nouă campanie „Bun la drum” de ... vară!

Campania care-ți face cunoscută România revine la Digi FM! „Bun la drum de vara” își propune să-ți facă drumurile mai ușoare și weekend-urile mai frumoase.

Începând din 27 iunie 2016, in fiecare dimineață, de luni, până vineri, „Prima editie”, matinalul cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea de la Digi FM, pregătește pentru ascultători sute de bilete de autocar, pe rutele interne Memento Bus și, în plus, la final de săptămână, vinerea – în fiecare vineri - câte un super weekend în țara noastră minunată!

Ascultă cu atenție matinalul Digi FM, prinde momentul concursului și la semnalul realizatorilor dă repede SMS la 0774.600.600 cu textul „Ascult DigiFM”. SMS-ul nr. 50 câștigă un bilet dublu de autocar, oriunde în țară (de pe ruta Memento Bus). Neapărat să răspunzi la telefon când te sunăm, ca să te declarăm în direct câștigător.

Pentru cei care participă cu SMS-ul corect, dar nu câștigă premiul zilnic, nu-i nimic. Simpla înscriere le aduce o șansă la super premiul săptămânii. Pe toată perioada campaniei, în fiecare vineri dimineața, după momentul concursului extragem câștigătorii weekend-ului de vis al săptămânii- pentru două persoane, în România.

Poți ajunge pe litoralul românesc, sau la Băile Herculane, poate pe Valea Prahovei, în Poiană Brașov sau în Delta Dunării.

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul emisiunii Prima Editie - matinalul postului de radio „Digi FM”, transmise la nivel national pe frecventele radio ale postului de radio Digi FM, in perioada cuprinsa intre data de 27.06.2016 – 26.08.2016.