Acest concurs a expirat în data de 2016-02-29. Vezi concursurile active aici.
Twist Secret de la BaByliss Paris este solutia perfecta pentru cosite, codite sau orice fel de impletituri!

Specialistii BaByliss Paris lanseaza un aparat inedit ce realizeaza orice fel de impletitura automat pentru ca totul sa fie mai usor, iar impletiturile din mai multe randuri de suvite sa devina o solutie usor de realizat.

Twist Secret de la BaByliss Paris este solutia perfecta pentru impletirea parului indiferent de lungime sau tipul de par. Cosite, codite si impletituri, toate pot fi acum realizare foarte usor si rapid cu cele doua optiuni de rasucire ale aparatului Twist Secret de la BaByliss Paris.

Aparatul are un sistem de prindere amplu pentru suvite subtiri sau mai groase, este ergonomic si foarte usor de folosit. Sistemul de rotire iti permite sa rasuceati suvitele in paralel sau sa le impleteste impreuna. Astfel, poti avea un nou stil in fiecare zi, fie un aer angelic, o alura inocenta sau o atitudine impunatoare ce va atrage atentia celor din jur.

Cu ocazia lansarii, aparatul Twist Secret este insotit si de setul Fun Attitude ce iti permite sa adaugi un pic de culoare impletiturilor cu diferite bentite, fire elastice si multe alte accesorii potrivire oricarui tip de par. Setul contine o panglica roz, o pana galbena, fire elastice de diferite dimensiuni, bentite, elastice de prins parul si cateva clipsuri.

Kudika.ro si BaByliss Paris te invita la concurs!

Scrie-ne pe Forum pana pe data de 28 februarie 2016 raspunsul la urmatoarea intrebare: Ce model de impletitura alegi cand vrei sa ai o coafura ce iese in evidenta?

Concursul se desfasoara in perioada 15 - 28 februarie 2016, iar castigatorii vor fi anuntati in perioada 2 - 4 martie 2016.

Ai sansa sa castigi aparatul Twist Secret alaturi de setul de accesorii Fun Attitude de la BaByliss Paris.

BaByliss Paris detine o gama inedita de aparate menite sa ofere un nivel ridicat de confort si rezultate exceptionale precum cele din saloanele de specialitate. Brandul le propune femeilor ce vor sa arate mereu impecabil, uscatoare de par, ondulatoare, placi pentru intins parul, perii rotative, multistylere si epilatoare.