Acest concurs a expirat în data de 2015-04-13. Vezi concursurile active aici.
Surprinde bucuria pura.

Concursul "Surprinde bucuria pura" incepe in data de 6 martie 2015 si se va derula pana la data de 12 aprilie 2015, ora 23.59 (inclusiv).

Persoanele care vor sa participe la concurs, trebuie sa efectueze una dintre cele doua variante de actiuni:

  • Sa aiba cont de utilizator pe instagram sau de facebook;
  • Sa urmareasca contul de Instagram al Rauren(sa fie “follower” al contului) sau pagina de facebook a Raureni;
  • Sa incarce pe contul propriu de Instagram o poza in care au surprins o persoana sau mai multe persoane apropiate: copilul sau copiii, un prieten, o prietena, sora, fratele, mama etc, in timp ce mananca dulceata Raureni sau un preparat cu dulceata Raureni (de exemplu, clatite, dulceata pe paine, dulceata cu biscuiti, prajitura cu dulceata etc.).
  • Sau sa posteze pe contul lor de facebook poza care indeplineste criteriile precizate si sa mentioneze in descriere pagina de facebook a Raureni si cele doua hashtaguri #bucuriepura si #raureni.

In descrierea pozei sa scrie urmatoarele doua hashtag-uri: #bucuriepura si #raureni.

Daca adauga poza pe Instagram, sa aleaga “Share on facebook” pentru a distribui poza si pe Facebook. Poza va fi preluata si pe contul de Instagram si pagina de Facebook a Raureni.

Poza este necesar sa fie publica, pentru a putea fi indentificata de juriu si inclusa in concurs. Pozele vor fi analizate de organizator inainte de a fi aprobate pentru participare la concurs.

Stabilirea castigatorilor va fi realizata de catre un juriu, format din reprezentanti ai organizatorului. Jurizarea se realizeaza pe baza urmatoarelor criterii, acordandu-se puncte de la 1 (punctaj minim) la 5 inclusiv (punctaj maxim) pentru fiecare criteriu:

  • Conceptul si calitatea imaginilor (unghiurile din care s-a pozat, luminozitate, claritate etc.)
  • Originalitatea/creativitatea pozelor
  • Spontaneitatea pozelor

Conform punctajelor primite, primii 10 participanti care au obtinut cele mai mari punctaje, vor fi castigatori. Fiecare dintre participanti poate castiga un singur premiu din cele alocate.

In cadrul acestui concurs se vor oferi 10 premii, fiecare premiu constand intr-un aparat de fotografiat compact Fujifilm Finepix JX650 si cate 3 borcane de dulceata Raureni Premiile castigate nu pot fi inlocuite cu alte premii sau cu valoarea lor in bani.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a Raureni, si / sau pe blogul Raureni. Castigatorii desemnati vor intra in posesia premiilor in urma validarii acestora. Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curierul Raureni, in maxim 10 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor, de catre organizator.