Acest concurs a expirat în data de 2015-03-30. Vezi concursurile active aici.
Tine acneea sub control.

Atunci cand ne gandim la acnee, prima asociere pe care o facem este cu perioada adolescentei, insa aceasta afectiune se intalneste destul de frecvent si in randul adultilor. Acneea la adulti (20 - 50 de ani) este o problema dermatologica ce se declanseaza spontan si recidiveaza. Cauza principala a acneei este dezechilibrul hormonal, care duce la secretia excesiva de sebum si produce aspectul lucios al pielii, porii dilatati, punctele negre, papule, pustule si, uneori, noduli.

Alimentatia bogata in grasimi, consumul excesiv de zahar sau folosirea unor produse de ingrijire nepotrivite pot sa inrautateasca aceasta afectiune si, netratata corespunzator, acneea poate lasa urme permanente pe suprafata tenului. Mai mult, impactul emotional in randul celor care sufera de acnee este destul de ridicat, de aceea trebuie cunoscute cateva informatii de baza pentru o ingrijire corespunzatoare:

Pentru a diminua efectele acneei lasate pe ten este indicata folosirea Cremei antiacneice care accelereaza procesul de vindecare a ranilor si reduce punctele negre, formatiunile acneice sau roseata.

In cazul in care te confrunti cu aceasta problema, raspunde in comentarii la intrebarea „Care este cea mai importanta regula pentru ingrijirea tenului acneic?”, iar noi iti oferim posibilitatea de a castiga unul dintre cele 6 seturi formate din Gelul spumant purifiant si Crema antiacneica din gama Gerovital H3 Derma+ .

Concursul dureaza 10 zile, in perioada 20 – 29 martie 2015, urmand ca pe 30 martie sa alegem sase castigatoare prin tragere la sorti.