Acest concurs a expirat în data de 2016-11-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 8.000 jucarii din plus Nicidoos de 22 cm

Campania promotionala “Promotia Pufoasa” va incepe in data de 5 septembrie 2016 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 30 octombrie 2016 ora 23.59, ora Romaniei.

Produsul participant la campanie este: Delaco Branza Pufoasa cu Smantana 140G - cu ambalaj promotional “Promotia Pufoasa Norocoasa”. Sub capacul fiecarui produs participant la campanie se gaseste o eticheta cu codul promotional unic.

Pentru a participa la campanie, participantii sunt conditionati sa achizitioneze un produs participant la campanie si sa trimita prin SMS la numarul 3736 (valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom) sau sa inregistreze in formularul de pe www.fanbranza.ro codul unic gasit sub capacul produsului.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera ca premii:

  • 8.000 jucarii din plus Nicidoos de 22 cm.
  • un cadou garantat, reprezentat de un sticker 3D care se gaseste sub capac. 

Premiile se acorda prin trageri la sorti saptamanale. In fiecare saptamana se acorda 1.000 de premii. La extrageri participa toti participantii inscrisi pana la momentul extragerii.

Castigatorii vor fi anuntati prin sms la numarul de telefon de pe care / cu care s-au inscris in campanie.

Pentru primirea premiilor castigatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  1. sa completeze formularul in care se solicita datele necesare livrarii premiului si comunicarii cu castigatorii, disponibil pe www.fanbranza.ro (nume, prenume, numar de telefon, adresa - strada, numar, bloc, scara, apartament, oras, judet; adresa de email);
  2. sa isi aleaga jucaria din personajele afisate pe www.fanbranza.ro ;
  3. sa prezinte in cazul solicitarii de catre organizator a codului unic castigator si a bonului fiscal care atesta cumpararea produsului participant la campanie;