Acest concurs a expirat în data de 2015-11-03. Vezi concursurile active aici.
Demareaza spre castig cu La Volan!

Concursul se va desfasura in perioada 05 septembrie - 02 noiembrie 2015.

In fiecare emisiune La Volan difuzata sambata, la ora 10.30, din perioada concursului, organizatorul va pune cate o intrebare. Participantii pot participa transmiterea unui raspuns, prin intermediul paginii de Facebook La Volan, pana cel mai tarziu in vinerea urmatoare la ora 24:00.

Participantii trebu ie sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa urmareasca emisiunea La Volan, difuzata pe Digi24 HD, sambata, de la 10.30; sa acceseze pagina de Facebook La Volan si sa trimita raspunsul, printr-un comentariu, la intrebarea din cadrul emisiunii;
  • sa verifice daca sunt castigatorii saptamanii trecute si sa contacteze organizatorul in cazul in care numele lor apare ca fiind castigator;

Participantii vor putea participa o singura data pe saptamana la concurs, de pe un singur cont de Facebook.

Toti cei care raspund corect pe parcursul unei saptamani vor participa la tragerea la sorti. Vor fi extrasi 8 de castigatori, cate unul pentru fiecare saptamana de concurs. In emisiunea La Volan va fi anuntat castigatorul extras dintre participantii care au raspuns la intrebarea din saptamana anterioara.

Fiecare castigator la Concurs va castiga cate un pachet constand intr-o tableta Allview model Wi8G de 8" si un abonament Digi Net Mobil. Abonamentul are o valoare de 15 pe luna (TVA inclus) si va fi suportat de catre Organizator timp de 6 luni de la activarea premiului. Dupa trecerea acestei perioade de 6 luni castigatorul poate opta pentru prelungirea sau incetarea acestui abonament. 

Total premii:

  • 8 tablete Allview model Wi8G, de dimensiuni 8", cu 8 abona mente Digi Net Mobil cu 5 GB/luna trafic inclus pentru o perioada de 6 luni.