Acest concurs a expirat în data de 2016-03-09. Vezi concursurile active aici.
Intra in aplicatie, scrie un mesaj prin care ii arati femeii speciale din viata ta cat o apreciezi iar Kandia te ajuta sa intregesti cadoul pentru ea.

Campania este organizata si desfasurata in perioada 01 - 08 martie 2016.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatorii pasi pentru a se inscrie in cadrul campaniei:

  • Sa isi creeze un cont personal, sau sa se logheze in contul personal de Facebook;
  • Sa se asigure ca profilul de Facebook este public sau sa il seteze astfel;
  • Sa acceseze in perioada 1 - 8 martie 2016 aplicatia “#intregestecadoul cu un multumesc” de pe pagina de Facebook Ciocolata Kandia si sa urmeze intr-o singura sesiune toti pasii descrisi in ea, respectiv:
    1. sa accepte instalarea aplicatiei pe profilul propriu;
    2. sa dea click pe butonul “Intregeste cadoul” din primul ecran;
    3. sa aleaga unul dintre cele 3 tipuri de biletel, sa scrie un mesaj scurt in campul dedicat si sa dea click pe butonul “Creeaza biletel”;
    4. sa distribuie pe profilul personal de Facebook biletelul creat si apoi sa dea click pe butonul "Castiga premii";
  • In cazul in care dupa apasarea butonului “Castiga premii” participantului ii este afisat mesajul “Felicitari! In luna martie vei putea intregi cadoul pentru mama ta cu 5 ciocolate Kandia” inseamna ca utilizatorul este castigatorul unuia dintre cele 40 de premii secundare alocate.
  • Utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul “Intra in posesia premiului” si apoi sa isi completeze datele personale in formularul de concurs. Inscrierea corecta a acestor date in formular il califica si in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile cele mari.
  • In cazul in care dupa apasarea butonului “Alege sortimentul” participantului ii este afisat direct ecranul cu formularul de inscriere in tragerea la sorti inseamna ca utilizatorul nu este castigatorul unuia dintre cele 40 de premii secundare, dar poate participa la tragerea la sorti pentru premiile mentionate mai jos.
  • Pentru a fi inscris in tragerea la sorti pentru premiile cele mari, utilizatorul trebuie sa isi completeze datele personale in formularul de concurs.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 8 Premii mari: Un premiu mare consta intr-o geanta plic handmade marca PrintUnique
  • 40 de Premii secundare: Un premiu secundar consta intr-un pachet a cate 5 bucati tablete ciocolata Kandia (80 gr)

Premiile secundare ale campaniei vor fi acordate utilizand un program computerizat  specializat de extragere aleatorie de tipul moment castigator, conform numarului de  ordine prestabilit numeric.

Premiile mari ale campaniei vor fi acordate printr-o tragere la sorti efectuata de catre Agentia Digital, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si se va efectua in prezenta unui notar public in termen de 3 zile lucratoare de la incheierea campaniei.