Acest concurs a expirat în data de 2014-10-02. Vezi concursurile active aici.
100 de magazine de 100 de stele! Pentru tine, pentru mine, pentru noi!

Toamna se numără bobocii și ideile creative! Copilul tău are o idee inedită pe care noi am putea-o implementa? Trimite-ne propunerea lui pentru o acțiune de marketing, împreună cu talonul de participare la tombola lunii. Condițiile de acordare a burselor școlare sunt explicate în continuare. 

Calendarul acțiunii:

  • 3 septembrie - 16 septembrie 2014: Dacă faci cumpărături din Kaufland în valoare de 20 lei (inclusiv TVA) pe un bon fiscal, primești un talon de participare la tombola lunii. Taloanele pentru înscrierea la tombola din luna septembrie se distribuie exclusiv în această perioadă.
  • 03 septembrie - 23 septembrie: Completează talonul și atașează talonului scrisoarea cu ideea de marketing. Atașeaz-o talonului de participare și depune-le împreună în urna special amenajată în magazinele noastre (scrisoarea, un pix și capsator sunt disponibile la Biroul de Informații). Completarea scrisorii cu ideea de marketing este obligatorie pentru a intra în extragerea pentru premiile mari. Ideile vor fi selectate exclusiv prin tragere la sorţi. Pentru restul premiilor din luna septembrie (bonuri cadou în valoare de 100 de lei și umbrele), nu este necesar sa completezi această scrisoare.
  • 30 septembrie - 02 octombrie: Extragerile pentru bursele școlare se efectuează în această perioadă, precum și extragerile pentru premiile medii și mici. Bursele școlare se acordă părinților sau tutorilor legali, în cazul în care beneficiarul bursei este minor. Datele completate NU trebuie să fie ale elevului minor pentru care dorești să câștigi bursa.

Premiile perioadei 03 septembrie - 23 septembrie 2014:

  • Premii mari: in cadrul acestei categorii vor fi acordate 70 de premii constand in suma de 5.000 lei fiecare
  • Premii medii: premiile alocate acesti categorii sunt reprezentate de 700 de Bonuri Cadou, in valoare de 100 de lei fiecare.
  • Premii mici: premiile alocate acestei categorii sunt reprezentate de 7.000 de umbrele inscriptionate cu logo-ul Kaufland.