Acest concurs a expirat în data de 2017-04-03. Vezi concursurile active aici.
Traieste experiente britanice chiar la ele acasa!

Promotia "Traieste experiente britanice chiar la ele acasa!" se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 13 februarie 2017 – 02 aprilie 2017.

La promotie participa pachetele de tigarete marca Benson & Hedges, comercializate pe teritoriul Romaniei:

  • Benson & Hedges Option 100s 
  • Benson & Hedges Black 100s 
  • Benson & Hedges Silver 100s

care vor avea tiparite in interiorul capacelor coduri alfanumerice unice, din 9 caractere (coduri unice de paticipare), necesare inscrierii in promotie.

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica, fumatoare, cu varsta de minimum 18 ani impliniti pana la data inceperii promotiei, cu cetatenie romana si cu domiciliul stabil in Romania. 

In perioada 13 februarie 2017 – 02 aprilie 2017, participantii pot inscrie in promotie, prin SMS la 1754 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom) si/sau prin intermediul website-ului promotiei www.alegerilemele.ro (dupa accesarea contului creat anterior sau prin crearea unui cont nou in platforma My Pass)coduri unice valide de participare la promotie si obtinute prin achizitionarea unui pachet de produs participant – din sortimentele de mai sus.

Un participant poate inregistra intr-o zi de promotie de pe un numar de telefon si / sau cont unic maximum 3 coduri promotionale valide.

In cadrul promotiei, se vor oferi 50.301 de premii.

  • Premiile instant:
    • 45.000 premii constand in pachete de tigarete Benson & Hedges din sortimentele: Benson & Hedges Option 100s, Benson & Hedges Black 100s, Benson & Hedges Silver 100s;
    • 5.000 premii constand in Carduri Cadou eMAG in valoare de 50 lei
    • 294 premii constand in Ceasuri smartwatch Samsung Gear S2 Classic
  • Marile premii:
    • 7 Experiente in U.K. pentru 2 persoane - o experienta in U.K. consta intr-o excursie la Londra, Marea Britanie, pentru 2 persoane (un castigator si un insotitor), in valoare bruta de 19.600 lei, premiul fiind compus dintr-un pachet de calatorie in valoare de 9.360 lei si o suma in bani de 10.240 lei.

Premiile Instant vor fi cele pentru care castigul este anuntat pe loc / instant, adica i se va comunica pe loc participantului daca a castigat sau nu. Toti castigatorii de premiu instant vor primi un mesaj SMS de anuntare a castigului pe numarul de telefon de pe care a inregistrat Codul unic de participare declarat castigator al premiului instant sau declarat la crearea contului pe Website. 

In momentul inregistrarii de catre participant a unui Cod unic de participare valid in promotie, pe baza unui algoritm probabilistic avand la baza momente orare castigatoare se va stabili in timp real daca acel cod este sau nu castigator al unui Premiu Instant.

La inceputul promotiei se vor extrage si se vor stabili 50.294 de momente orare castigatoare, de tipul an-luna-zi-ora-minut-secunda, in vederea acordarii premiilor Instant mai sus mentionate. Aceste momente castigatoare vor fi cuprinse intr-o Anexa separata la Regulament care va fi depusa in depozit notarial. 

Documentul poate fi consultat numai dupa data de 2 aprilie 2017, la cererea scrisa inaintata de catre un Participant la promotie, la adresa Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, in atentia Departamentului Direct to Consumer si numai in prezenta unei comisii intrunite in Bucuresti, la sediul reprezentantului Organizatorului, in prezenta solicitantului, a notarului public si a reprezentantului organizatorului.

Premiul Instant se va acorda primei inscrieri valide de Cod unic de participare, conform celor specificate in Regulament, inregistrata in promotie dupa momentul orar castigator prestabilit din promotie. Astfel, dupa cel mai recent activat moment prestabilit se va acorda Premiul Instant primei inscrieri valide de cod inregistrata in promotie.

Desemnarea castigatorilor Marilor Premii se va face prin tragere la sorti, in prezenta unui notar si a unei comisii formate din reprezentanti ai organizatorului, precum si a altor persoane pe care le va desemna organizatorul in cazul in care va considera necesar.

Tragerea la sorti va avea loc in Bucuresti, in data de 6 aprilie 2017, in prezenta unui notar si a unui reprezentant al organizatorului, precum si a altor persoane pe care le va desemna organizatorul in cazul in care va considera necesar. Castigatorii extrasi vor fi afisati pe site dupa validarea de catre organizator.

4 din 5 (2 Voturi)