Acest concurs a expirat în data de 2014-12-22. Vezi concursurile active aici.
Te rasplatim cu grija pentru grija!

Dupa campania din vara, in care sfaturile bune au adus premii pe masura, Farmaciile Dona lanseaza o noua campanie: "Te rasplatim cu grija pentru grija"!

Plecand de la faptul ca grija pentru cei dragi este una dintre valorile noastre principale, de luni am pornit o noua campanie Farmaciile Dona, cu un mesaj foarte puternic: "Te rasplatim cu grija pentru grija". Puterea acestui mesaj vine din faptul ca este diferit, salutand extra-efortul facut pentru cei apropiati.

Astfel, în perioada 10.11 - 21.12.2014, pacienţii DONA pot câştiga pe loc unul dintre cele 50.000 de premii duble – unul pentru cumpărător, unul pentru persoana dragă de acasă, în baza tichetelor răzuibile obţinute în farmacii. Zecilor de mii de eşarfe şic, căni optimiste, aparate portabile de masaj sau încălzitoare de mâini, li se alătură cele 6 fotolii de masaj. Fericiţii câştigători vor fi desemnaţi săptămânal, pe bază de tragere la sorţi.

La campanie poate participa orice persoană fizică cu vârsta de minimum 18 ani împliniţi până la data începerii campaniei şi cu domiciliul stabil în România. Persoanele care doresc să participe trebuie să deţină şi să folosească unul dintre Cardurile de Fidelitate (DONA, DONA Copilul Meu sau DONA Diabet) în perioada desfășurării campaniei.

Premiile oferite de organizator in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:

  • premii pe loc:
    • 25.000 premii duble constand intr-un aparat de masaj si o esarfa
    • 25.000 premii duble constand intr-o cana si un incalzitor de maini
  • premiile saptamanale:
    • 6 fotolii de masaj irest SL A33 BEJ-CREM, cate unul pentru fiecare saptamana de campanie