Acest concurs a expirat în data de 2015-10-26. Vezi concursurile active aici.
Taina din Bucatarie.

Campania va începe la data de 16.09.2015, ora 00:00 şi se va desfăşura până la data de 25.10.2015, ora 23:59.

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să intre pe pagina de Facebook Spornic şi să publice un comentariu cu fotografie și/sau text care sa răspundă temei “Împărtășește taina din bucătăria proprie”, publicat la postările zilnice de concurs. În cazul în care un participant înscrie mai multe comentarii la aceeași postare, va intra în tragerea la sorți un singur comentariu. Un participant poate câștiga mai multe premii zilnice și un singur premiu săptămânal pe toată durata promoției.

În cadrul acestui concurs, vor fi oferite, prin tragere la sorți pe site-ul random.org, următoarele premii:

  • zilnic, de luni până vineri: un bax de ulei (6 sticle) Spornic La Foc Mare și un șorț personalizat cu numele câștigătorului
  • săptămânal2 baxuri de ulei (12 sticle) Spornic La Foc Mare și o cratiță wok cu capac marca Tefal City Cook 24 cm

Organizatorul va acorda premiile în urma tragerilor la sorți zilnice și săptămânale pe site-ul random.org. În cadrul tragerii la sorți vor intra doar comentariile primite în săptămâna curentă. Un Participant poate să se înscrie zilnic în toate cele șase săptămâni de concurs – pentru a realiza acest lucru, acesta va trebui să posteze pe wall-ul paginii de Facebook a Spornic un text/fotografie în care descrie/arată cel mai prețuit secret culinar din bucătăria proprie, ca un comentariu la postarea de concurs publicată în fiecare zi de concurs. La finalul unei săptămâni de concurs, are loc tragerea la sorți la care vor fi înscriși toți participanții din săptămâna respectivă. O săptămână de concurs este considerată ca fiind 7 zile calendaristice.

Câştigătorii zilnici și săptămânali vor fi anunţaţi pe pagina oficială de Facebook a Spornic, în fiecare dumincă a săptămânii de concurs sau în termen de 2 zile lucrătoare după încheierea săptămânii de concurs.