Acest concurs a expirat în data de 2015-06-16. Vezi concursurile active aici.
Barbatii cum trebuie nu tin cont de premii. Dar nici sa refuzi nu e frumos.

Campania va începe la 15.05.2015 si va continua pana la 15.06.2015, inclusiv, sau pana la epuizarea stocului de premii, oricare dintre aceste momente intervine mai intai.

Campania se desfasoara in cuprinsul teritoriului judetelor Timis, Cluj, Sibiu, Iasi, BrasovBuzau, Arad, Gorj, Alba, Caras, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Mures si municipiul Bucuresti, in România in magazinele participante.

La această Campanie participă produsele de bere ale Organizatorului, marca Neumarkt, în ambalaj de sticla 0,5 L, comercializate în locatiile participante la Campanie.

Pentru avea dreptul de a participa în prezenta campanie, participantii trebuie sa achizitioneze doua beri Neumarkt in ambalaj de sticla de 0,5L in cadrul unei singure tranzactii. In cadrul acestei Campanii acesti participanti vor primi la fiecare astfel de achizitie un talon promotional avand posibilitatea de a fi recompensat de catre organizator cu unul din premiile campaniei:

În termen de 30 zile calendaristice de la data încheierii perioadei Campaniei, un reprezentant comercial al Organizatorului sau un reprezentant legal al magazinului participant în Campanie va înmâna premiul consumatorului care a castigat, ulterior constatării îndeplinirii condiţiilor de câştigare a premiilor şi încheierii unui proces verbal de predare primire în acest sens.