Acest concurs a expirat în data de 2017-06-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 400.000 lei bani gheata!

Campania "Castiga 400.000 lei bani gheata!" va fi lansa ta la data de 31 martie 2017, ora 00:00:00 si va dura pana la data de 31 mai 2017, ora 22 :59:59, inclusiv.

Produsele paritcipante la campanie sunt berile marca Bergenbier, comercializate in ambalaj individual, cu ambalaj dedicat de promotie, astfel:

  • Bergenbier Blonda cu alcool sticla de 500 ml;
  • Bergenbier blonda fara alcool sticla 500 ml;
  • Bergenbier Blonda cu alcool Doza de 500 ml;
  • Bergen bier blonda fara alcool doza 500 ml, PET de 1 L (din gama blonda cu alcool);
  • PET de 2,2 L (din gama blonda cu alcool);
  • PET de 2,5L (din gama blonda cu alcool);
  • Bergenbier Blonda cu alcool si fara alcool DOZA 500 ml cu ambalaj promotional, care fac parte din ambalajele tip multipack 6 doze sau (5+1) x 500 ml;

Produsele  participante vor avea imprimat un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice sub capacul sticlelor, respectiv cheita dozelor.

Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia vor fi desemnati castigatorii celor 800 de premii oferite de organizator. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale se va face prin tragere la sorti, pe baza unui algoritm electronic automatizat, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs participant, sa descopere codurile unice pe capacele /cheitele acestora si sa le inscrie in campanie, in perioada 31 martie 2017 si 31 mai 2017 (inclusiv), prin intermediul site-ului www.RacorimRomania.ro sau prin SMS la nr. 1750 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom).

Fiecare cod unic poate fi inscris in campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata.

Fiecare cod corect inscris, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata, ii aduce participantului o sansa de castig la unul din premiile campaniei.

Participantii au obligatia sa pastreze capacele /cheitele produselor participante Bergenbier pe care se regasesc aceste coduri unice pana la momentul publicarii listei finale cu toti castigatorii campaniei, astfel incat,in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma codurile unice reprezentantului agentiei si de asemenea in scopul validariilor ca si castigatori sa poata face dovada detinerii acestora in original si sa le poata preda reprezentantului organizatorului/ agentiei, pentru a revendica premiul.