Concurs: Castiga 500, 300 sau 100 de euro!

 admin  2017.04.13  Bani,Concursuri cu jurizare  1189

concurs Serviciusor

Exista o legatura intre cei care se trezesc la ora cinci dimineata sa faca naveta spre singura intreprindere din regiune si cei care lucreaza in birouri luminoase cu pereti de sticla. Legatura este vulnerabilitatea la capriciile pietei si ale superiorilor. Nimeni nu trebuie sa accepte salarii mici, ore suplimentare neplatite, sarcini care nu-s in fisa postului, clauze abuzive si tot asa.

"Serviciul de scrieri" se adreseaza celor care scriu cu placere, fie ca urmaresc sau nu o cariera in jurnalism. Credem ca niste texte bine documentate pe tema muncii (eseuri, portrete, interviuri, editoriale, reportaje, investigatii) ar putea fi un bun inceput pentru ca fiecare dintre noi, indiferent de ce munceste, sa ajunga sa fie apreciat si respectat cum se cuvine.

Descriere job:

Scrie un articol despre problemele angajatilor din Romania si poti castiga unul dintre premiile:

  • Premiul 1 - 500 euro (minus taxe)
  • Premiul 2 - 300 euro  (minus taxe)
  • 3 Mentiuni a cate 100 euro (minus taxe)

Criterii de selectie:

Articolul trebuie sa se incadreze intre 30.000 de caractere (cu tot cu spatii), trebuie sa fie pe tema problemelor pe care angajatii din Romania (orice domeniu) le intampina la locul de munca si trebuie trimis pe adresa "concurs@serviciusor.ro" pana la data de 15 mai 2017, cu mentiunea "SERVICIUL DE SCRIERI".

Nu se acceptam articole tip interviu, ci doar interviuri integrate in continutul unor texte mai ample de investigare, cu eventuale citate sau parafrazari, dupa modelul de aici.

Ca punct de pornire in investigarea anumitor probleme ale angajatilor din Romania, iti punem la dispozitie site-ul www.relatii-industriale.ro.

Inainte de a te angaja in concurs, citeste regulamentul pe www.serviciusor.ro.

Juriul concursului este format din cinci profesionisti in aria jurnalismului angajat in subiecte pe tema problemelor sociale (Luiza Vasiliu, Sidonia Bogdan, Florin Poenaru, Costi Rogozanu, Mihai Radu, Tudor Musat) si un membru din partea organizatorilor - Rodica Novac (Asociatia CONECT).

Calendarul concursului "Serviciul de scrieri":

  • 27 martie - 15 mai 2017 - depunerea aplicatiilor. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este de 15 mai 2017, ora 24.00
  • 15 mai - 29 mai 2017 - jurizare
  • 30 mai 2017 - anuntarea nominalizarilor concursului pe website-ul www.serviciusor.ro
  • 9 - 10 iunie 2017 - Gala de premiere a castigatorilor

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Serviciusor castiga premii serviciusor.ro castiga bani serviciul de scrieri
Premii
in valoare de

131.70
miliarde de lei,
adica
131.701.300,00
RON
10746
concursuri
expirate
49
concursuri
active

concursomani
online
orange.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma