Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Tranzactiile prin Fastbanking sau FastMobile iti pot aduce bani de vacanta!

Campania “Faci tranzactii prin Fastbanking / Fastmobile si castigi” se desfasoara in perioada 20 iulie – 31 august 2015.

Pentru a putea participa la aceasta campanie, trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • Participantii trebuie sa fie persoane fizice, rezidente in Romania, cu varsta de peste 18 ani, clienti Bancpost, cu cont curent Bancpost.
  • Participantii trebuie sa aiba activat serviciul Fastbanking si dupa caz FastMobile.
  • Participantii trebuie sa efectueze cel putin o tranzactie in Lei de tipul ordin de plata (cu exceptia ordinelor de plata / transferurilor intre conturile aceluiasi client/conturi proprii) sau de tipul plata utilitati prin serviciul de internet banking-Fastbanking sau serviciul de mobile banking-Fastmobile, in perioada 20 iulie inclusiv – 31 august 2015 inclusiv. Fiecare tranzactie efectuata reprezinta o sansa in plus de castig la extragerea finala pentru oferirea premiilor.

In cadrul tragerii la sorti se vor acorda urmatoarele premii:

  • 50 x 500 Lei

Castigatorii primesc inapoi in contul curent in Lei, de la Bancpost, suma corespunzatoare tuturor tranzactiilor in Lei facute in perioada campaniei, in limita a 500 de lei per castigator.

Extragerea premiilor va avea loc in data de 20 septembrie 2015. Premiile vor fi virate castigatorilor in interval de maxim 30 zile lucratoare de la data contactarii si anuntarii rezultatului extragerii.