Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Sustine igiena de 10, alaturi de Domestos!

Ca un autentic expert în igienă, Domestos te ajută să trăiești într-un mediu cu adevărat curat, fie că ești acasă sau la școală. Tocmai de aceea am lansat concursul “Susține igiena de 10” , prin care urmărim să atragem atenţia asupra importanței igienei și să oferim o dezvoltare cât mai armonioasă copiilor, în care aceștia acumulează cunoștinte noi, pentru o viaţă mai bună, ferită de diverse afecţiuni. La finalul campaniei 3 școli se vor bucura de înlocuirea echipamentelor sanitare învechite.

Lansat cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, concursul “Susține igiena de 10” se adresează elevilor din ciclul primar și reprezintă o inițiativă creativă pe teme de igienă, unde lucrările vor ilustra semnificația și importanța igienei de nota 10, precum și modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor.

Înscrierea lucrărilor se realizează doar de către învăţător, în numele clasei (maximum o lucrare per clasă).

Perioada de înscriere este 16.09.2015 - 30.11.2015. Cele mai originale 3 lucrări – alese de către un juriu – vor câștiga unul dintre următoarele premii, destinate îmbunătăţirii condiţiilor de igienă din toaletele unităților de învățământ:

  • Premiul 1 - 5.000 euro
  • Premiul 2 - 3.000 euro
  • Premiul 3 - 2.000 euro

În plus, fiecare dintre cele 3 clase câștigătoare vor primi produse Domestos pentru igienizarea generală a şcolilor și kit-uri educaţionale/jocuri pentru elevii implicaţi în realizarea lucrărilor.