Acest concurs a expirat în data de 2016-08-29. Vezi concursurile active aici.
Impartaseste-ti povestea si castiga o excursie in Los Angeles si nu numai!

Împărtăşeşte-ţi povestea şi câştigă o excursie în Los Angeles şi nu numai!

Festivalul mediului înconjurător Imaginează-ţi asta are ca scop premierea poveştilor care dau speranţă şi arată evoluţia modului în care putem proteja planeta.

Competiţia promovează grija pentru natură printr-un concurs internaţional de clipuri video cu durata între 30 de secunde şi 7 minute. Ea se va desfăşura în etape, în reţeaua SPT la nivel global, iar premiul cel mare va fi desemnat în Los Angeles, la studourile Sony Pictures, în cadrul unui eveniment grandios ce va avea loc în această toamnă.

“Cu ajutorul rețelei noastre de televiziuni, ce până acum au încurajat telespectatorii să acorde mai multă atenție mediului înconjurător, invităm în acest moment creatorii de pretutindeni să ne spună povestea unei lumi mai bune. Credem că cele mai bune povești au capacitatea extraordinară de a te face să te simți bine, dar și de a te motiva pentru a acționa într-o direcție”, a declarat Andy Kaplan, președintele rețelelei internaționale Sony Pictures Television.

Opt grupuri regionale vor primi clipurile din ţările aflate în teritoriul lor, iar acestea vor fi jurizate de un comitet format din experţi şi demnitari locali.

Fiecare câştigător regional va fi dus în Los Angeles, cu ajutorul American Airlines, pentru o zi plină de evenimente în luna octombrie. Acolo va fi anuntat câştigătorul global.

Câştigătorii vor fi aleşi în funcţie de puterea poveştii lor şi modul în care au ilustrat Campania Imaginează-ţi asta: Imaginează-ţi o lume mai bună.

Marele câştigător va primi 5.000 de dolari, precum şi produse Sony 4K, inclusiv un televizor 4K de 55’’ şi o camera Sony Alpha a6300 Mirrorless, din partea Sony Electronics.

Concursul începe la 1 august 2016 și se termină la 28 august 2016.

Pentru a se înscrie, fiecare participant trebuie să creeze o lucrare cu conținut video nouă cu durată între 30 de secunde și 7 minute concentrată pe o problemă de mediu, al cărei subiect ar trebui să privească impactul pozitiv asupra mediului sau progresul și protecția mediului și să încarce această lucrare cu conținut video pe YouTube. Conținutul trebuie să fie în limba engleză sau să includă subtitrare în limba engleză. Fiecare participant poate înregistra mai multe conținuturi. După ce încărcați Conținutul dvs. pe YouTube, vă puteți înscrie la concurs pe pagina campaniei.

Pentru a putea intra în concurs, trebuie să vă înregistrați pentru a deveni utilizator înregistrat al paginii concursului și să introduceți în mod corespunzător numele și prenumele, adresa de e-mail, data de naștere și genul, și să furnizați hyperlink-ul/-urile corespunzător/-oare cu conținutul dvs. postat pe YouTube. Nu veți fi înregistrat pentru a putea câștiga decât în momentul în care furnizați datele de înregistrare, apăsați butonul "Enter Contest", și obțineți ulterior o confirmare a înregistrării dvs. pe pagina concursului.

Toate înregistrările valide vor fi evaluate de către un juriu alcătuit din membri desemnați din industria media și lideri din domeniul impactului asupra mediului și afișat pe pagina concursului. Juriul va evalua conținutul în ce privește creativitatea și originalitatea acestuia și cât de bine exprimă conţinutul tema inițiativei Picture This (i.e. progresul și impactul pozitiv asupra mediului) și va atribui un premiu 1, două premii 2 si trei premii 3 (Câștigătorii pe Țară). Câștigătorii pe Țară vor fi anunțați pe pagina concursului la data de 5 septembrie 2016.

Conținutul Câștigătorului pe Țară al Premiului 1 va intra automat în concursul regional, unde va concura cu ceilalți câștigători din Regiunea CE. Un juriu va selecta un câștigător care să reprezinte Regiunea CE (Câștigătorul CE) în cadrul concursului la nivel mondial (Concursul Mondial). Câștigătorul CE va fi anunțat pe pagina concursului. Câștigătorul CE va primi 2 bilete coach class către Los Angeles și cazare pentru 2 persoane în Los Angeles, SUA pentru Finală.

În cazul în care sunteți selectat drept Câștigător CE, trebuie să fiți prezent la Finală pentru a putea câștiga Marele Premiu. Dvs. sunteți responsabil pentru obținerea vizei necesare pentru a vă deplasa la Finală, costul vizei dvs. (plus un invitat) urmând a fi acoperite de către organizator. Entitățile concursului nu vor fi răspunzătoare în cazul în care nu reușiți, din orice motiv, să vă prezentați la finală.

Finala concursului mondial va avea loc în Los Angeles pe data de 25 octombrie 2016 și în cadrul acesteia câștigătorii regionali din toată lumea vor concura pentru marele premiu. Câștigătorul finalei va fi ales de un juriu alcătuit din membri desemnați din industria media și lideri din domeniul impactului asupra mediului în funcție de creativitatea și originalitatea conținutului și de cât de bine exprimă conţinutul tema inițiativei Picture This (i.e. progresul și impactul pozitiv asupra mediului). Câștigătorul finalei va fi anunțat în cadrul finalei și pe pagina concursului.

Câștigătorilor pe Țară li se vor acorda următoarele premii:

  • Premiul 1
    • 1 x 4K VIDEO CAMERA SONY AXP33
  • Premiul 2
    • 2 x Camera Video GoPro Hero 4 Black Adventure
  • Premiul 3
    • 3 x încărcător solat Ginko SolarTree

Câștigătorii CE vor primi câte 2 bilete coach class către Los Angeles și cazare pentru 2 persoane în Los Angeles, SUA pentru Finală.

Câștigătorul Finalei va primi Marele Premiu, care este alcătuit dintr-un premiu monetar în valoare de 5.000 $ (care urmează să fie plătit prin cec) și un pachet de tehnologie Sony 4K incluzând un televizor Sony Bravia 4K Ultra HD 55” și aparat de fotografiat digital Sony - A6300 mirrorless Alpha, a căror valoare totală de vânzare cu amănuntul este de aproximativ 2.250$, iar valoarea totală aproximativă de vânzare cu amănuntul pentru Marele Premiu este de 7.250 $.