Acest concurs a expirat în data de 2015-12-16. Vezi concursurile active aici.
Participa la concursul de fotografie al National Geographic Romania si poti castiga unul dintre cele 20 de premii!

Concursul se va desfasura incepand cu data de 2 iulie 2015 si se va incheia la data de 15 decembrie 2015. Perioada in care se vor face inscrierile in concurs incepe la data de 2 iulie ora 12.00 si se termina la data de 30 septembrie 2015, ora 18.00.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa uploadeze pe photocontest2015.natgeo.ro fotografii si sa completeze formularul de concurs. Este necesar si conditie obligatorie pentru participarea la concurs ca participantul sa fie autorul fotografiei propusa in cadrul concursului.

Categoriile concursului din acest an sunt: NaturaOameniAnimaleReportajPlimbari prin Bucuresti. La fiecare fotografie se va atasa un scurt text explicativ sau o descriere a scenei pentru fotografia inscrisa.

Participantii ale caror fotografii vor fi declarate castigatoare pot castiga urmatoarele premii:

  • 5 Kituri de Curatare Lenspen SensorKlear Loupe - Kiturile vor fi oferite celor cinci castigatori alesi de juriu (cate un kit pentru fiecare castigator).
  • 5 Trepiede Velbon CX-444/F - Trepiedele vor fi oferite celor cinci castigatori alesi in urma voturilor vizitatorilor photocontest2015.natgeo.ro (cate un trepied pentru fiecare castigator).
  • 10 Genti Foto Kata KT A22N - Gentile vor fi oferite celor cinci castigatori alesi de juriu si celor cinci castigatori alesi in urma votului vizitatorilor photocontest2015.natgeo.ro (cate o geanta pentru fiecare castigator).

Fotografiile inscrise vor fi evaluate de membrii juriului in functie de creativitatea si calitatea fotografica. Juriul va alege cate o fotografie castigatoare in fiecare categorie a concursului. Perioada de deliberare a juriului: 1 - 7 octombrie 2015.

Fotografiile inscrise in concurs vor putea fi votate de vizitatorii site-ului photocontest2015.natgeo.ro. Fiecare vizitator poate vota o singura fotografie in fiecare categorie a concursului pe toata perioada de desfasurare a concursului. Perioada de votare a publicului: 2 iulie – 30 septembrie 2015.

Autorii fotografiilor alese castigatoare vor fi contactati via e-mail sau telefonic in perioada 8 - 10 octombrie 2015. Pana la data de 14 octombrie 2015 castigatorii vor furniza Organizatorului toate informatiile necesare precum si formularul privind drepturile asupra fotografiilor completat si semnat. 

Rezultatele competitiei sunt publicate in editia de noiembrie a National Geographic Romania, pe 3 noiembrie 2015.  Cele mai bune fotografii din concurs vor fi expuse in centre comerciale din Bucuresti si principalele orase din tara intre 5 noiembrie si 15 decembrie.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 4 noiembrie 2015 in cadrul expozitiei NG Photo Contest din Mega Mall Bucuresti.