Acest concurs a expirat în data de 2017-02-04. Vezi concursurile active aici.
Iubirea schimba tot!

Concursul "Iubirea schimba tot!" se deruleaza timp de 15 zile, in intervalul 20 ianuarie - 3 februarie 2017, pe tot teritoriul Romaniei. 

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa acceseze in perioada 20 ianuarie - 3 februarie 2017 pagina dedicata concursului, sa completeze formularul de inscriere cu toate datele solicitate si sa acorde un raspuns intrebarii concursului.

Fiecare participant se poate inscrie de cate ori doreste in concurs, insa pot castiga un singur premiu. Cei 5 castigatori ai Concursului vor fi desemnati in data de 3 februarie 2017, in functie de creativitatea raspunsului inscris in concurs.

Fiecare premiu oferit in cadrul concursului consta intr-o invitatie dubla la concertul "Iubirea schimba tot" ce se va desfasura in data de 26 februarie 2017, in Bucuresti.

Cei 5 castigatori vor fi desemnati in data de 3 februarie 2017, de catre echipa redactiei www.protv.ro formata din Ana-Maria Toncu si Mihaela Simion, in functie de creativitatea raspunsurilor incarcate in pagina de concurs. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.protv.ro si contactati de catre organizator.