Acest concurs a expirat în data de 2016-06-09. Vezi concursurile active aici.
Sarbatoarea gusturilor romanesti!

Concursul “Sărbătoarea gusturilor româneşti” se va desfasura in perioada 19 mai 2016 – 8 iunie 2016.

Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  1. Sa acceseze website-ul mcdonalds.ro si apoi sectiunea dedicata concursului “Sărbătoarea gusturilor româneşti” sau sa acceseze direct sectiunea dedicata concursului.
  2. Sa parcurga sectiunea aferenta concursului si sa citeasca pasii necesari inscrierii, detaliati in cadrul sectiunii “Cum câştig”.
  3. Sa dea click pe butonul “Înscrie un obiectiv”, in cazul in care doresc sa participe la acest concurs.
  4. Sa aleaga un obiectiv turistic din Romania si sa uploadeze o poza cu obiectivul turistic pe website. Poza urcata de utilizatori trebuie sa respecte urmatoarele conditii:
    • sa contina un obiectiv turistic din Romania;
    • sa fie proprietatea utilizatorului, iar acesta sa detina dreptul de a o inscrie in Concurs;
    • sa fie format jpeg sau png;
    • sa aiba maximum 2 MB.
  5. Sa completeze formularul de participare, respectiv:
    • sa indice orasul aferent obiectivului turistic inscris;
    • sa incarce poza;
    • sa aleaga un nume pentru poza inscrisa;
    • sa aleaga, dintr-o serie predefinita de tag-uri, varianta sau variantele care se potrivesc obiectivului inscris: #TradișonalSat, #ĂmeizingNatură, #InformeișănCultură, #IstoricălPleis sau #MaximumRelaxeișăn;
    • sa completeze datele personale necesare finalizarii inscrierii in Concurs: nume, prenume si adresa de email valida;
    • sa bifeze casuta referitoare la acordul Regulamentului si a termenilor si conditiilor din prezentul Regulament; nebifarea acestei casute conduce catre imposibilitatea inscrierii in concurs.
    • sa finalizeze inscrierea in Concurs prin apasarea butonului “Trimite”;

Dupa finalizarea procesului de inscriere, poza uploadata de utilizator va intra in procesul de moderare. O rganizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a pozelor care nu raspund cerintelor concursului explicate mai sus. Vor fi descalificate inscrierile indecente, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, cele care promoveaza violenta, discriminarea sau cele  care contin un limbaj neadecvat.

Dupa finalizarea procesului de moderare, daca poza inscrisa de utilizator va fi aprobata, acesta va fi anuntat in termen de 24 de ore printr-un e-mail trimis pe adresa inscrisa in formularul de participare, iar poza va aparea in galeria de poze aferenta sectiunii „Galerie” din site-ul McDonald’s, destinata acestui concurs, insotita de numele utilizatorului si de numele acordat pozei de catre utilizator.

Daca un utilizator va accesa, ulterior inscrierii, site-ul concursului si nu se va regasi printre participanti in sectiunea “Galerie”, inseamna ca poza inscrisa nu a fost aprobata.

In cadrul acestui concurs, organizatorul ofera 420 premii, fiecare premiu constand intr-un sandvis la alegere dintre Dublu McMici sau Carnaciori Oltenesti (in functie de alegerea castigatorului), astfel cum aceste produse sunt disponibile spre comercializare in restaurantele organizatorului.

Cele 420 premii sunt oferite in cadrul a 210 momente norocoase pe durata desfasurarii concursului.

Premiile se acorda pe baza de momente norocoase, acestea fiind stabilite in avans conform prevederilor legale utilizate in astfel de concursuri. Un moment norocos apare atunci cand un utilizator vizualizeaza, in sectiunea dedicata a site-ului, pozele aprobate - in momentul in care apare un moment norocos, atat participantul care vizualizeaza poza, cat si participantul care a inscris poza respectiva sunt desemnati castigatori. Utilizatorul care a vizualizat poza va fi redirectionat automat catre formularul de participare pe care va trebui sa il completeze cu datele personale, adresa de e-mail si cu numele restaurantului McDonald’s din care doreste sa ridice premiul castigat, iar utilizatorul care a inscris poza va primi un mail pe adresa inscrisa in formularul de participare prin care va fi informat ca a castigat unul dintre premiile acestui concurs. Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, utilizatorul care a inscris poza va trebui sa trimita pe o adresa de contact comunicata de catre organizator datele personale si numele restaurantului McDonald’s din care doreste sa ridice premiul castigat.

In termen de cel mult 2 zile lucratoare de la incheierea concursului, toti castigatorii vor primi pe adresa de e-mail comunicata organizatorului un cod unic pe care il pot folosi pentru a revendica premiul din restaurantul selectat. Premiul nu va putea fi revendicat de catre castigator din alt restaurant decat cel selectat in momentul inscrierii.

Toate premiile vor fi acordate dupa finalul concursului, in conformitate cu normele legale referitoare la acest tip de mecanism de concurs, in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la primirea codului unic de revendicare pe adresa de e-mail, de catre castigator. Acestia vor trebui sa se prezinte, dupa ora 10:00, la restaurantul ales pentru a-si revendica premiul castigat. De asemenea, castigatorii vor trebui sa prezinte codul unic primit pe adresa de e-mail, precum si un act de identitate; fara prezentarea acestui cod unic, castigatorii nu isi vor putea revendica premiul.