Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Cei mai buni soferi sunt cei care ajung intotdeauna in siguranta!

Campania "Cei mai buni soferi sunt cei care ajung intotdeauna in siguranta!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 1 octombrie 2014 si se va desfasura pana pe data de 30 noiembrie 2014

Prin Produse Participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania participa la campanie: 

  • Anvelopele de iarna, brand Michelin pentru autoturisme, camionete si 4X4 – noi

Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent. Anvelopele de iarna, brand Michelin pentru autoturisme, camionete si 4X4 second hand nu sunt Produse Participante la Promotie. 

In cadrul campaniei, Organizatorul va acorda urmatoarele premii: 

  • 4.000 x Card MOL BLUE

Un participant poate avea dreptul: 

  • la 1 Card MOL BLUE in valoare de 100 lei numai la achizitia a 4 anvelope Michelin de iarna noi mai mici de 17”
  • la 2 Carduri MOL BLUE in valoare fiecare de 100 lei, la achizitia a 4 anvelope Michelin de iarna noi cu diametrul intre 17” si 21”

Pentru a se inscrie in promotie, Participantii trebuie sa achizitioneze minim 4 anvelope de iarna Michelin in intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2014, sa se inscrie cu factura de achizitie pentru primirea cardului accesand site-ul performanta.michelin.ro. Participantii trebuie sa se inscrie in aplicatie furnizand informatiile solicitate. Dupa transmiterea informatiilor obligatorii, participantul va primi pe adresa de mail folosita la inscriere un email in care va fi informat ca datele transmise de el sunt verificare si prelucrate. De asemenea va fi informat ca va primit un alt mail de validare/invalidare in termen de 21 de zile lucratoare de la data inscrierii. De asemenea, participantii la acest concurs pot trimite factura si datele personale (nume, prenume, adresa de livrare pentru voucher, telefon, e-mail), la casuta postala nr. 157, oficiul postal 83. Data finala pana la care se pot trimite plicuri este de 15 Decembrie 2014, data receptionarii plicului. Participantul va fi contactat prin e-mail/telefon pentru a i se confirma daca inscrierea este valida sau nu.