Concurs: Castiga 4.500 de lei cash, un tricou original de joc, cu autograful lui Harlem Gnohere si 5 mingi originale FCSB, cu autografele jucatorilor din lotul de 18 al echipei!

 admin  2017.04.13  Bani,Diverse,Trageri la sorti,Concursuri cu jurizare  1264

concurs NetBet

Harlem Shake a fost și s-a dus în istoria internetului. Azi este la modă dansul lui Harlem Gnohere, #DansulBizonului!

Atacantul roș-albaștrilor a făcut furori pe Facebook cu un clip filmat în vestiarul echipei. Postarea a fost preluată de toate platformele de știri sportive, s-a viralizat rapid și sute de mii de fani s-au uitat la înregistrare, dându-i like, share sau comment. Calitățile ascunse ale „Bizonului” ne-au făcut să lansăm o provocare inedită!

Punem 4.500 de lei CASH în joc pentru cei care se filmează când dansează ca Gnohere! 

Câștigătorul marelui premiu va fi desemnat chiar de către atacantul francez, acesta urmând să aleagă dansatorul cel mai inspirat!

Restul participanților în promoție vor putea câștiga alte premii interesante, precum un tricou cu autograful jucătorului sau una din cele 5 mingi semnate de întregul lot FCSB. În total sunt 7 locuri premiate!

Înainte de a-ți spune exact pașii pe care trebuie să îi faci, să ne uităm încă o dată la clipul cu atacantul francez.

Ce trebuie să faci:

 1. Te filmezi dansând frumos, pentru 30-60 de secunde, ca Harlem Gnohere. Bine de știut: coloana sonoră a clipului original este MHD – AFRO TRAP Part.7 (La Puissance). Poți ruga un prieten să te filmeze, pentru a ieși mai bine filmarea.
 2. Postezi clipul pe Facebook sau Instagram, până cel târziu joi, 20 aprilie, ora 18:00. Ține cont că pe Facebook postarea trebuie să fie aibă vizibilitatea setată ca „Public”. Dacă postezi pe Instagram, ai grijă să ai cont vizibil tuturor (nu privat sau restricționat).
 3. Anunță-ne că ai postat videoclipul, pentru a putea să câștigi unul din premiile puse în joc! Adică:
  • Dacă postezi pe Facebook: folosește în descrierea videoclipului hashtag-ul #DansulBizonului și tag-uiește pagina de Facebook NetBet România folosind @NetBet Romania
  • Dacă postezi pe Instagram: folosește în descrierea videoclipului hashtag-ul #DansulBizonului și tag-uiește contul nostru de Instagram folosind @netbetro
  • Pentru a fi sigur că intri în concurs, poți să ne trimiți linkul la videoclip pe adresa de e-mail facebook@netbet.ro. De asemenea, poți să ne trimiți linkul și direct pe mesageria paginii de Facebook, folosind „Facebook Messenger”.

Există mai multe premii care se vor acorda, după cum urmează:

 • Marele Premiu în valoare de 4.500 RON – va fi acordat de fotbalistul Harlem Gnohere unui participant la concurs care a postat pe Facebook și/sau Instagram un clip care să respecte tema concursului.
 • Un tricou original de joc, cu autograful lui Harlem Gnohere – va fi acordat participantului care reușește să aibă cele mai multe vizualizări la videoclipul său.
 • Cinci mingi originale FCSB, cu autografele jucătorilor din lotul de 18 al echipei – vor fi acordate prin tragere la sorți tuturor participanților la promoție care nu au câștigat unul din premiile de la punctele 1 sau 2.

Câștigătorul marelui premiu de 4.500 RON va fi desemnat în data de 21 aprilie 2017, de către Harlem Gnohere însuși, după o vizionare a clipurilor postate de utilizatori.

Câștigătorul tricoului cu autograf va fi desemnat în funcție de numărul de vizualizări avute în momentul termenului limită (20 aprilie, ora 18:00).

Câștigătorii mingilor vor fi desemnați printr-o extragere aleatoare, efectuată cu ajutorul platformei random.org.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe blogul NetBet, pe pagina de Facebook NetBet România și pe alte platforme partenere.

Concursul se desfășoară în perioada 11 - 21 aprilie 2017.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs NetBet castiga premii #DansulBizonului Harlem Shake
Premii
in valoare de

131.70
miliarde de lei,
adica
131.701.300,00
RON
10746
concursuri
expirate
49
concursuri
active

concursomani
online
orange.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma