Acest concurs a expirat în data de 2016-07-11. Vezi concursurile active aici.
Marcheaza si castiga!

Campania publicitară "Marchează si câstigă!" se desfăşoară în perioada 10 iunie 2016 – 10 iulie 2016 în
toate magazinele Profi ale organizatorului operaţionale la data începerii campaniei publicitare precum şi în cele care vor deveni operaţionale până la data de 10 iulie 2016 inclusiv.

În vederea participarii la campania publicitară "Marchează si câstigă!”,clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse din categoria bere, comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală să fie de minimum 10 lei/bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare;
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia "Marchează si câstigă!” de pe infokiosk având şansa de a câştiga pe loc: o doza de bere, un set de bete gonflabile pentru suporteri, un aparat de ras Gillette Mach3, o minge de fotbal sau un Smart TV Samsung 43” UE43J5500.;
  • să ruleze aplicaţia "Marchează si câstigă!”;
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea ridicarii premiului;

Un bon fiscal este câştigator doar dacă după scanarea la infokiosk, aplicaţia rulată indică „Goool, ai câstigat ... Prezintă bonul fiscal sefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”.

În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infokioskului fotbalistul nu inscrie gol in poarta, bonul fiscal este declarat necâştigător, iar aplicatia rulata va indica „Ooups, ai ratat! Cumpără din nou si ai o nouă sansă de joc! Oricare dintre cele peste 26.000 premii te asteaptă să le câstigi”.

În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei fotbalistul inscrie un gol in poarta, participantul se va adresa şefului de magazin în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă pe ecranul infokioskului fotbalistul inscrie gol in poarta, iar aplicaţia indica textul „Goool, ai câstigat ... Prezintă bonul fiscal sefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”.

Premiile constau in:

  • 15.000 doze de bere
  • 8.000 seturi bete gonflabile pentru suporteri
  • 2.000 aparate de ras Gillette Mach3
  • 1.520 mingi de fotbal
  • 4 Smart TV-uri Samsung UE43J5500

Numărul premiilor este de 15.000 doze de bere, 8.000 seturi bete gonflabile pentru suporteri, 2.000 aparate de ras Gillette Mach3, 1.520 mingi de fotbal, 4 Smart TV-uri Samsung UE43J5500.