Acest concurs a expirat în data de 2014-10-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga 4 calatorii pentru doua persoane pe o insula din Oceanul Indian si alte premii instant!

Campania „Winston Freedom Island 2014” se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 04 August 2014 (orele 0:00:00) – 12 Octombrie 2014 (orele 23:59:59).

La Campanie participa urmatoarele pachete de tigarete marca Winston, din portofoliul JT INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL, comercializate pe teritoriul Romaniei:

  • Winston Base - urmatoarele sortimente: Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver;
  • Winston Super Slims - urmatoarele sortimente: Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver si Winston Super Slims Fresh Menthol;
  • Winston 100's - urmatoarele sortimente: Winston Classic 100's si Winston Blue 100's;
  • Winston PLUS – urmatoarele sortimente: Winston Plus Red, Winston Plus Blue si Winston Plus XSpression,cu design obisnuit, dar care se vor distinge prin:
    • grafica distinctiva pe folia exterioara transparenta (de polipropilena) cu marcajul “FREEDOM ISLAND”;
    • talon cu informatii despre Campanie, premii, modalitate de inscriere/validare, precum si un cod alfanumeric unic, din 9 caractere, necesar inscrierii in Campanie, care se gaseste in interiorul pachetului.

Nu participa la aceasta Campanie pachetele de tigarete Winston care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus.

In cadrul Campaniei se vor acorda 131.684 de premii, dupa cum urmeaza:

  • 100.000 premii garantate constand in brichete Winston, acordate in limita stocului disponibil la introducerea primului cod unic valid, primilor 100.000 de participanti in Campanie, identificati prin numar de telefon unic/cont unic.
  • 30.000 premii instant, constand in pachete de Produse promotionale, la alegere dintre sortimentele Winston Blue, Winston Blue 100’s, Winston Super Slims Blue, Winston Plus Red, Winston Plus XSpression, care pot fi castigate incepand cu al 2-lea cod inregistrat in campanie prin SMS la 1896 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote) sau pe website-ul Campaniei www.freedom14.ro, in limita stocului* disponibil, conform unor momente orare prestabilite. 
  • 1.680 premii instant, constand in vouchere eMAG cu valoare individuala de 500 lei (inclusiv TVA), ce pot fi castigate exclusiv pe siteul www.freedom14.ro incepand cu al 2-lea cod inregistrat in campanie, conform unor momente orare prestabilite in limita a 2 premii/ora in intervalul orar 10.00.00 si 22.00.00 al fiecarei zile de Campanie, in perioada 04 August – 12 Octombrie 2014.
  • 4 Premii Mari (fiecare pentru 2 persoane), acordate prin tragere la sorti, constand in 4 calatorii pentru doua persoane (castigator si insotitor) pe o insula din Oceanul Indian. Pachetul de calatorie pentru fiecare Mare Premiu, va contine: Bilete avion dus-intors in vederea deplasarii castigatorului si a insotitorului acestuia pe o insula in Oceanul Indian, Asigurarea cazarii si a meselor pe toata durata excursiei pentru castigator si insotitor, Asigurare medicala pentru castigator si insotitor, Diurna pentru fiecare zi a excursiei pentru castigator si insotitor. Suma va fi comunicata castigatorului si insotitorului inainte de plecarea in excursie in Oceanul Indian, Suportarea cheltuielilor cu cazarea si transportul celor 2 (castigator si insotitor) aferente intrarii in posesia Premiului Mare.

Participantii pot sa inregistreze in Campanie codurile unice promotionale, obtinute prin SMS la 1896 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote) si/sau prin intermediul website-ului www.freedom14.ro. SMS-urile pot fi trimise doar de pe numere de telefon din retelele de telefonie mobila Orange, Cosmote si Vodafone. Codurile introduse atat prin SMS, cat si pe website, sunt atribuite aceluiasi participant cu conditia folosirii la inscrierea in Campanie a aceluiasi numar de telefon si aceleiasi adrese de email.

Un participant poate inregistra de pe acelasi numar de telefon unic sau cont unic intr-o zi de Campanie maxim 10 coduri valide.

Tragerea la sorti va avea loc in Bucuresti, la data de 15.10.2014.