Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
Cunoaste universul Beck's!

Campania va fi lansata la data de 03 august 2015, ora 00:00 si va dura pana la data de 30 septembrie 2015, ora 23:59, inclusiv.

Produsele partcipante la campanie sunt berile Beck`s, comercializate in mod individual in sticle de 0,5l si 0,33l si cutii de 0.5l cu ambalaj dedicat de promotie. Produsele participante vor avea imprimat un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice sub capacul sticlelor, respectiv cheita cutiilor.

Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 40.040 de premii oferite de organizator. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs participant, sa descopere codurile unice pe capacele / cheitele acestora si sa le inscrie in campanie, in perioada 03 august 2015, ora 00:00 si 30 septembrie 2015, ora 23.59 (inclusiv), prin intermediul site-ului becks.ro sau prin SMS la nr 1779 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom).

Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata.

In vederea calificarii pentru tragerile la sorti pentru marile premii, fiecare participant trebuie sa inscrie cel putin 4 coduri unice. Fiecare patru coduri unice valide introduse se va considera o “colectie de elemente”. Fiecare colectie de elemente Beck’s formata, va fi salvata in Baza de date cu un numar de identificare unic si va intra in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor Marilor Premii oferind participantului sansa. Astfel, fiecare participant va avea un numar egal de sanse cu numarul de colectii acumulate.

In cadrul Campaniei se vor acorda 40.040 premii constand astfel:

  • 40.000 de premii zilnice constand in six-pack-uri Beck's
  • 36 de premii saptamanale constand in Smartwatch-uri Gear S, Super Amoled, 4GB, 3G
  • 4 autoturisme BMW seria 1

Desemnarea castigatorilor Campaniei se va face prin extrageri electronice aleatorii. Un participant poate castiga un singur premiu zilnic pe saptamana, un singur premiu saptamanal si un singur Mare premiu, indiferent de numarul codurilor/ colectiilor inregistrate, pe intreaga durata a Campaniei.

Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor zilnice vor avea loc la ora 10:00 din ziua urmatoare fiecarei zi de campanie.

Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor saptamanale vor avea loc in fiecare zi lucratoare urmatoare fiecarei perioade saptamanale de participare.

La tragerile la sorti pentru alocarea marilor premii vor participa toate colectiile a cate 4 coduri unice de sub capacele sau cheitele Beck’s, corect inscrise in Campanie si necastigatoare de alte premii zilnice sau saptamanale, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata. Tragerile la sorti pentru acordarea marilor premii vor avea loc astfel:

  • 17 august 2015, extragerea primei masini, din toate colectiile de cate 4 coduri inscrise valide si necastigatoare, din perioada 3 August – 16 August 2015;
  • 31 august 2015, extragerea celei de-a doua masini, din toate colectiile de cate 4 coduri inscrise valide si necastigatoare din perioada 17 August – 30 august 2015;
  • 14 septembrie 2015, extragerea celei de-a treia masini, din toate colectiile de cate 4 coduri inscrise valide si necastigatoare din perioada 31 August – 13 Septembrie 2015;
  • 28 septembrie 2015, extragerea celei de-a patra masini, din toate colectiile de cate 4 coduri inscrise valide si necastigatoare din perioada 14 septembrie – 30 Septembrie 2015;