Acest concurs a expirat în data de 2014-08-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 3.000 de euro pentru o vacanta intr-un loc te vis!

Perioada de înscriere la tombola "5 ani cu Geneo® – Sărbătorim confortul zi de zi" este mai 2014 – 31 iulie 2014

Premiul care se poate câștiga la Tombola 5 ani cu Geneo®– Sărbătorim confortul zi de zi este un premiu de 3.000 de euro, pe care îl poți folosi fie pentru a-ți petrece vacanța într-un loc de vis, fie pentru decorarea locuinței în cuantumul valorii maxime de 3000 euro (TVA inclus), în agențiile de voiaj sau magazinele de decorațiuni desemnate. 

Este obigatoriu ca participantul să fi achiziționat ferestre și/sau uși realizate cu profile REHAU Geneo® sau REHAU Geneo PHZ® în perioada 2009 (data lansării profilului) – 31 iulie 2014 (data limită a comenzii și a înregistrării) sau să fi comandat și achitat integral tâmplărie cu profile Geneo până la data limită de înscriere. 
Este obligatoriu ca posesorul de ferestre și/sau uși realizate cu profile REHAU Geneo® sau REHAU Geneo PHZ® să poată face dovada achiziției produsului cu care s-a înscris la tombolă, dacă nu poate face dovada în termen de 10 zile calendaristice de la anunțarea sa, acesta va fi descalificat. În cazul în care va fi desemnată câștigătoare o persoană care a comandat și achitat tâmplăria, dar nu a montat-o, înmânarea premiului se va face doar la prezentarea procesului verbal de instalare a tâmplăriei, într-un termen de maxim 30 de zile de la data desemnării câștigătorului. În caz contrar, acesta va fi descalificat, urmând să fie desemnat câștigător următoarea rezervă. 

Joi, 31 iulie, ora 24.00 când se va marca STOP JOC, se va realiza o listă cu numele tuturor celor care s-au înscris, în ordine cronologică. Lista va fi introdusă pe site-ul www.random.org/lists care va genera o rearanjare aleatorie a listei. Primul din aceasta lista va fi câștigătorul concursului. Pe lângă câștigător vor mai fi luate în cosiderare 3 rezerve, următorii în topul listei generate pe site-ul menționat. Procedura de tragere la sorți se va desfășura în prezența unei comisii, din care vor face parte reprezentanții agenției, a clientului și a unui notar public.