Acest concurs a expirat în data de 2015-07-07. Vezi concursurile active aici.
Avon te trimite in vacanta.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 16 iunie - 6 iulie 2015

Produsele participante la Campanie sunt exclusiv produsele Avon din categoriile ingrijirea  corpului si ingrijirea parului, comercializate de catre Organizator. Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibile spre comercializare.

Pentru a se inscrie in Campanie si pentru a intra in tragerea la sorti desfasurata dupa incheierea campaniei, fiecare Participant trebuie:

In cadrul Campaniei, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • 1 x 3.000 de lei

Castigatorul premiului oferit prin tragere la sorti va fi desemnat prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui notar public. In data de 16 iulie 2015 se vor trage la sorti un premiu ce consta in suma de 3.000 de lei impreuna cu 10 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 16 iunie - 6 iulie 2015. Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment.

Castigatorul premiului constand in bani va fi contactat de catre un reprezentant al Organizatorului in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare.