Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Poftiti la mese de poveste!

Campania promotionala „Poftiti la Premii de poveste” se desfasoara incepand cu data de 25.11.2015 si pana pe 31.12.2015 Campania promotionala este organizata in reteaua de Magazine Agricola, in toate cele 35 de magazine.

Produsele participante la campanie sunt reprezentate de toata gama sortimentala comercializata in Magazinele Agricola.

Pentru a participa la aceasta campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse din cadrul Magazinelor Agricola - in valoare de minim 50 lei/cumparare. Pe baza bonului fiscal de 50 lei, clientul primeste de la operatorul casei de marcat un talon de participare.

Participantii trebuie sa completeze talonul de participare inscriind citet urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, nr.de telefon, orasul/localitatea si nr.codului fiscal. Ca un talon de participare sa fie valid este obligatorie completarea tuturor campurilor stipulate in talon.

Fiecare bon fiscal de minim 50 lei poate fi inscris in campanie o singura data.

Taloanele de participare completate sunt introduse in urna special semnalizata din fiecare magazin in care se face cumparararea. Pentru un bon fiscal se poate completa un sigur talon de participare, fiind necesara pastrarea bonului fiscal pentru validarea castigului.

Premiile in cadrul campaniei se vor acorda dupa cum urmeaza:

  • Premiul cel mare - 3 vouchere in valoare unitara de 1.000 lei (pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa inregistrezi minim 3 bonuri fiscale in valoare de 50lei/fiecare in talonul de participare)
  • 3 premii constand in produse – respectiv 3 curcani (pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa inregistrezi minim 1 bon fiscal in valoare de 50 lei in talonul de participare)
  • 10 premii constand in farfurii de colectie si 10 Pui Fericiti (pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa inregistrezi minim 1 bon fiscal in valoare de 50 lei in talonul de participare)
  • 35 premii constand in cosuri cu Bunatati de la Agricola, in valoare de 50 lei fiecare (pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa inregistrezi minim 1 bon fiscal in valoare de 50 lei in talonul de participare)

Castigatorii premiilor din campania promotionala se vor desemna prin tragere la sorti unica care va avea loc in data de 07.01.2016, ora 12.