Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cat mai multe premii pentru tine si familia ta cu Alpha Bank si MoneyGram.

Campania „Castiga cat mai multe premii pentru tine si familia ta cu Alpha Bank si MoneyGram” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate unitatile Alpha Bank Romania S.A. in perioada 11 februarie 2016 - 31 decembrie 2016, ora 23:59.

Fiecare tranzactie trimitere sau primire de bani prin serviciului de transfer de bani MoneyGram al Alpha Bank Romania S.A. va fi marcata prin aplicarea stampilei unitatii si semnatura angajatului Alpha Bank pe talonul de participare inmanat clientului la prima tranzactie efectuata in perioada campaniei promotionale.

Pentru a participa la campanie, clientii au obligatia sa prezinte talonul la momentul realizarii transferului de numerar in vederea completarii acestuia. Banca are obligatia sa marcheze printr-o stampila pe talonul participantului fiecare tranzactie realizata, in momentul efectuarii acesteia.

Clientii care realizeaza cel putin patru tranzactii, trimitere sau primire de bani primesc pe loc cana termos cobranded Alpha Bank si MoneyGram.

Clientii care realizeaza cel putin zece tranzactii, trimitere sau primire de bani primesc pe loc geanta de voiaj tip troler cobranded Alpha Bank si MoneyGram.

Primirea unui premiu reprezinta retragerea de catre Banca a talonului de participare si acordarea unui nou talon la urmatoarea tranzactie efectuata.

Pentru a intra in posesia premiului, sunt considerate valide doar tranzactiile evidentiate pe un singur talon de participare. Clientii nu pot cumula operatiuni marcate pe mai multe taloane.

In perioada campaniei promotionale un client poate primi un numar nelimitat de taloane de participare in functie de numarul de tranzactii si alegerea facuta pentru primirea premiilor.

Toti clientii care realizeaza cel putin doua tranzactii (trimitere sau primire de bani) participa automat la tragerile la sorti.

Tragerea la sorti numarul I va avea loc in data de 06 aprilie 2016, pentru persoanele care au efectuat cel putin 2 tranzactii incepand cu data de 11 februarie 2016 pana la data de 31 martie 2016.

Tragerea la sorti numarul II va avea loc la 06 iulie 2016, pentru persoanele care au efectuat cel putin 2 tranzactii incepand cu data de 01 aprilie 2016 pana la data de 30 iunie 2016.

Tragerea la sorti numarul III va avea loc la 09 noiembrie 2016, pentru persoanele care au efectuat cel putin 2 tranzactii incepand cu data de 01 iulie 2016 pana la data de 31 octombrie 2016.

In cadrul campaniei se vor acorda un numar de 5.209 premii, dupa cum urmeaza:

  • 4.000 cani termos;
  • 1.200 genti de voiaj tip troler;
  • 3 Camera Video Sport iUni Dare 55i, Full HD, mini HDMI, 1,5 inch LCD, Argintiu + sport Kit;
  • 3 vouchere pentru achizitia unei vacante in strainatate in valoare unitara de 500 euro (nu implica TVA), la o agentie de turism;
  • 3 tablete Samsung TAB 4 T230 Galaxy Tab4 8GB 7" WiFi Black.