Acest concurs a expirat în data de 2016-11-28. Vezi concursurile active aici.
Descopera noua gama Dacia!

Campania „Lansare noul Logan” va începe în data de 21 noiembrie 2016, ora 12:00, ora României și se va încheia în data de 27 noiembrie 2016, ora 15:00, ora României. Campania este organizată și se desfășoară pe întreg teritoriul României.

Pentru a participa în campanie, participanții trebuie să acceseze aplicația denumită “Lansare noul Logan” disponibilă în două versiuni:

  • o versiune care poate fii accesată începând cu 21 noiembrie 2016 până pe 27 noiembrie 2016 pe site-ul Dacia www.dacia.ro;
  • cea de-a doua versiune, disponibilă în reţeaua autorizată Dacia în perioada 25 – 27 noiembrie 2016;

Indiferent de versiunea de aplicaţie prin care participanţii aleg să participe la campanie, aceştia au o singură şansă de câştig.

Pentru a participa la campanie prin intermediul versiunii on-line participanţii trebuie să acceseze începând cu data de 21 noiembrie 2016 platforma www.dacia.ro să completeze formularul, pentru se înregistra la concurs. Pentru a participa la tragerea la sorţi utilizatorul trebuie să meargă în oricare dintre showroomurile Dacia ca să valideze numarul de telefon mobil inscris in formular. Pentru a intra în tragerea la sorţi, participanţii trebuie:

  • să completeze/selecteze în aplicaţie numele, prenumele, telefonul mobil, adresa de email, data naşterii şi să fie de acord cu termenii şi condiţiile de participare la prezenta Campanie promoţională;
  • să meargă în oricare dintre showroomurile Dacia în perioada 25-27 noiembrie 2016, în intervalul orar: 09:00-19:00, în zilele de vineri şi sâmbătă şi 09:00 – 15:00 în ziua de duminică şi să comunice numarul de telefon mobil reprezentantului din showroom pentru validare.
  • toate numerele de telefon mobil vor fi verificate de către reprezentantul din showroom prin accesarea aplicaţiei. După validarea numarului de telefon mobil, participanţii vor intra automat în tragerea la sorţi pentru premiile acordate în Campanie.

Pentru a participa la Campanie prin intermediul versiunii din showroom a aplicaţiei, participanţii trebuie să vină în showroomurile din reţeaua autorizată Dacia în perioada 25 – 27 noiembrie 2016, în intervalul orar: 09:00-19:00, în zilele de vineri şi sâmbătă şi în intervalul orar 09:00 – 15:00 în ziua de duminică, să completeze datele în formularul special creat. Prin furnizarea numărului de telefon mobil, înscrierea este validată automat.

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale constau în

  • 3 x "Pachete travel" ce constau intr-o vacanta cu noul Logan intr-o destinatie pe teritoriul Romaniei. In plus, pe langa vehicul (contract de comodat pentru 7 zile) castigatorii primesc de la Organizator cazarea, la o pensiune, pentru doua persoane, pe perioada vacantei (6 nopti) precum si echivalentul in lei a 400 € reprezentand bani de cheltuiala (oferiti prin transfer bancar)
  • 3 x "pachete games" ce constau intr-o consola jocuri
  • 3 x "pachete cinema" ce constau intr-un sistem home cinema si o colectie de filme romanesti

Premiile constand in "pachete cinema" si "pachete games" vor fi predate castigatorilor prin curier. Premiile se vor acorda în perioada decembrie 2016 - aprilie 2017. In cazul în care un Câştigător nu acceptă niciuna dintre datele propuse de către Organizator, premiul nu va mai fi acordat.

Câştigătorii acestei campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a câştigului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri şi nici să solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor câştigului.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor se va efectua în maximum 20 zile lucrătoare de la data încheierii campaniei în prezenţa unui notar public.

În cadrul tragerii la sorţi, se vor extrage 9 câştigători (câte trei câștigători pentru fiecare categorie) şi 1 rezervă pentru fiecare câştigător.