Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Activeaza rapid factura electronica si castiga!

Activeaza-ti factura electronica si castigi garantat!

  • Esti notificat prin SMS cand se genereaza factura
  • Poti plati factura online sau in orice magazin Telekom doar cu numarul de telefon

În plus cu MyAccount ai acces la ultimele 6 facturi pe care le poti descarca oricand

Campania va incepe in data de 26.08.2016 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 30.11.2016 ora 23:59:59, ora Romaniei. Prezenta campanie are drept scop promovarea /cresterea numarului de utilizatori care activeaza factura electronica pentru servicii fixe si/sau servicii mobile.

Pentru a participa la campanie si pentru a intra in tragerea la sorti de la finalul campaniei, un participant trebuie sa activeze factura electronica indeplinind cumulativ urmatoarele conditii de eligibilitate:

  • Reprezinta activarea unei facturi electronice aferente serviciilor de comunicatii fixe si/sau mobile post-platite Telekom;
  • Factura electronica este inca activa la data incheierii campaniei, respectiv 30.11.2016, ora 23:59:59, ora Romaniei.
  • Activarea este efectuata in perioada campaniei 26.08.2016 incepand cu ora 00:00:00 - 30.11.2016, ora 23:59:59, ora Romaniei. Clientii care au optiunea de factura electronica deja activata in trecut vor fi automat inscrisi in campanie.

In tragerea la sorti vor fi inscrisi toti participantii care, in perioada campaniei, au activat factura electronica aferenta serviciilor de comunicatii fixe si/sau mobile.

Participarea in campanie este gratuita, participantilor nefiindu-le impusa in contrapartida nicio cheltuiala directa sau indirecta.

Prin tragerea la sorti efectuata la sfarsitul campaniei, organizatorii vor acorda urmatoarele premii:

La sfarsitul Campaniei va avea loc tragerea la sorti electronica in vederea identificarii participantilor castigatori si a alocarii premiilor. Tragerea la sorti va avea loc in primele 20 zile lucratoare de la incheierea campaniei. Tragerea la sorti se face prin mijoace electronice automate, avand siguranta ca alegerile sunt aleatorii si ca factorul uman nu poate interveni in desemnarea castigatorilor.