Acest concurs a expirat în data de 2015-06-09. Vezi concursurile active aici.
Castiga un telefon cu superputeri!

Concursul este organizat și se desfășoară în perioada 15.04.2015 – 08.06.2015, ora 23:59:59, pe întreg teritoriul Romaniei.

Înscrierea se va face respectând pașii următori:

  • participanții trebuie să se logheze pe facebook.com (în cazul în care au deja cont de utilizator) sau să își creeze cont conform formularului menționat pe această pagină și regulilor de protecție și acces impuse de proprietarul acestui website;
  • să acceseze pagina de Facebook “Harap Alb Continuă”;
  • să acceseze aplicația “Codul din cupon”, disponibilă în partea dreaptă, imediat sub cover photo;
  • să accepte ca aplicația “Codul din cupon” să poată accesa datele personale ale participantului;
  • să completze în aplicație codul din cuponul găsit în Revistă;

Cuponul va trebui păstrat până la terminarea concursului. Acesta va trebui trimis fizic la redacție pentru validarea câștigătorului. În cazul în care câștigătorul nu poate prezenta cuponul cu codul câștigător, rezultatele concursului vor fi invalidate și o nouă tragere la sorți va avea loc pentru desemnarea unui nou câștigător.

Fiecare participant va putea să înscrie mai multe coduri unice, obținute prin achiziționarea mai multor exemplare ale revistei Harap Alb Continuă, numărul 16.

Tragerea la sorți va fi facilitată de o aplicație software specializată (random.org), ce va avea loc la finalul perioadei de concurs. Tragerea la sorți se face pe baza codurilor unice introduse în aplicația de Facebook, de către participanții înscriși în concurs.

Premiile concursulului sunt:

  • 3 telefoane Samsung Galaxy A3

Câștigătorii vor fi contactați de Organizator prin intermediul Facebook sau prin e-mail în termen de 1 zi lucrătoare de la data validării extragerii pentru a transmite Organizatorului datele de contact și de livrare a premiului: numele complet, număr de telefon, adresa completă, adresa de email, alte date necesare.