Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
Prima plata cu MasterCard sau Maestro!

Campania „Prima plata cu MasterCard sau Maestro!” se va desfasura in perioada 4 Mai 2015 incepand cu ora 00:00 – 31 Iulie 2015 pana la ora 23:59:59.

Pentru a intra in Campanie si a beneficia automat de reducerea de 5% din valoarea primei facturi, dar maxim 8 lei, Participantul trebuie sa efectueze o Tranzactie care sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii de eligibilitate:

  • Reprezinta plata unei facturi aferente serviciilor de comunicatii mobile post-platite Telekom;
  • Reprezinta plata a unei reincarcari de cartela pre-platita aferenta serviciilor de comunicatii mobile pre-platite Telekom;
  • Este efectuata pe site-ul Telekom www.telekom.ro;
  • Este efectuata cu orice card bancar emis sub marcile MasterCard si Maestro, credit si debit, indiferent de banca emitenta a cardului, card care nu a mai fost utilizat pe site-ul www.telekom.ro pentru plati electronice ale facturilor de servicii de comunicatii electronice si a tranzactiilor corespunzatoare reincarcarii de cartele preplatite in perioda 1 Ianuarie 2013 si pana la data trazactiei eligibile.
  • Este finalizata cu success; pentru ca o tranzactie sa fie considerata finalizata cu succes, Participantul trebuie sa primeasca pe e-mail confirmarea de plata, in format electronic de la procesatorul de plata PayU;
  • Tranzactia este efectuata in perioada campaniei 4 Mai 2015 incepand cu ora 00:00 – 31 Iulie 2015 pana la ora 23:59:59.

Pentru a intra in Campanie si a fi inscris in tragerea la sorti, este considerat eligibil Participantul care a indeplinit cumulativ toate conditiile de mai sus. In plus, in tragerea la sorti vor fi inscrisi toti Participantii care in perioada
Campaniei au efectuat plati online cu un card MasterCard sau Maestro pentru plata unei facturi Telekom sau a unei reincarcari, pe platforma de plati online Telekom www.telekom.ro .

Descrierea premiilor: 

Premii garantate: MasterCard va recompensa fiecare Participant a carui tranzactie indeplineste toate conditiile de eligibilitate prevazute de Regulament cu o suma in cuantum de 5% din valoarea facturii achitate sau a reincarcarii cartelei preplatite prin Tranzactia eligibila, cu o limita maxima de 8 RON. Acordarea premiilor oferite in cadrul Campaniei nu se face in mod aleatorie (in baza unei trageri la sorti), ci se acorda automat tuturor Participantilor care efectueaza Tranzactii conform conditiilor de eligibilitate prevazute de Regulament. 

Premii acordate prin tragere la sorti: De asemenea, prin tragere la sorti efectuata la sfarsitul Campaniei, organizatorul va acorda urmatoarele premii:

Premiile acordate in urma tragerii la sorti vor fi insotite de certificat de garantie.

La sfarsitul campaniei va avea loc tragerea la sorti in vederea identificarii Participantilor castigatori si a alocarii Premiilor. Tragerea la sorti va avea loc in primele 10 zile lucratoare de la incheierea Campaniei. Pentru desemnarea castigatorilor la tragerile la sorti se va crea o baza de date, administrata de Organizator, in care vor fi inregistrate tranzactiile eligibile ale Participantilor la campanie. Orice Participant care in perioada Campaniei a facut o plata online pe site-ul www.telekom.ro cu un card MasterCard sau Maestro, va intra automat in tragerea la sorti organizata la finalul Campaniei. Tragerile la sorti se fac prin mijloace electronice automate avand astfel siguranta ca alegerile sunt aleatorii si ca factorul uman nu poate interveni in desemnarea castigatorilor.