Acest concurs a expirat în data de 2016-04-28. Vezi concursurile active aici.
Portbagajul cu sfaturi.

Campania promoţională “Portbagajul cu sfaturi” este organizată şi se desfăşoară pe pagina de Facebook AutoBild.

Participanții la campanie vor trebui să răspundă la întrebarea ediției. Întrebarea ediției va fi comunicată în ediția tipărită a revistei AutoBild și va fi publicată pe pagina de Facebook AutoBildRo în ziua apariției pe piață a numărului din ediția curentă. Vor fi declarați înscriși în concurs acei participanți care răspund la întrebarea de concurs printr-un comentariu la acea postare. Câștigătorii premiilor puse în concurs vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Cele mai interesante răspunsuri vor fi publicate în următoarea ediție a revistei Auto Bild.

Concursul se desfășoară pe o perioada de 3 luni. Tragerea la sorți va avea loc o data pe luna. La tragerea la sorți vor fi înscriși automat toți cei care au răspuns printr-un comentariu la una din cele două întrebări sau la ambele întrebări din acea lună. Castigatorii celor 3 premii lunare vor fi afisati pe site-ul Auto-bild.ro, precum si pe pagina de FB AutoBildRo in ziua aparitiei revistei.

  • Perioada de concurs: 4 feb – 2 martie; castigatorii sunt afisati in data de 3 martie 2016
  • Perioada de concurs: 3 martie – 30 martie; castigatorii sunt afisati in data de 31 martie 2016
  • Perioada de concurs: 31 martie – 27 aprilie; castigatorii sunt afisati in data de 28 aprilie 2016

Premiile concursului sunt:

  • Cate 3 seturi STR8 Red Code, in fiecare perioada de concurs (cele mentionate mai sus). Un set STR8 Red Code este format din: apa de toaletă, deodorant, gel de dus.

Castigatorii vor fi afisati pe site-ul auto-bild.ro, precum si pe pagina de Facebook AutoBild, conform calendarului mentionat mai sus. Extragerea va fi efectuata prin intermediul softului Randompicker.org.