Acest concurs a expirat în data de 2015-12-10. Vezi concursurile active aici.
Trilogia Taifasuri.

Concursul „Trilogia Taifasuri” este organizat şi se desfăşoară exclusiv în revista Taifasuri, în perioada 06 august – 09 decembrie 2015. Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul stabil sau reşedinţa pe teritoriul României.

Înscrierea la concursul “Trilogia Taifasuri” se face în intervalul concursului, prin achizitionarea unui abonament la revista Taifasuri, valabil obligatoriu până la data de 31 decembrie 2015.

În vederea participării la concurs, abonaţii trebuie să facă dovada achiziţionării abonamentului la revista Taifasuri, prin transmiterea unei copii a chitanţei de efectuare a plăţii, prin poştă la adresa Şoseaua Dudeşti-Pantelimon Nr. 1-3, et. 2, Sector 3, Bucureşti sau scanata pe e-mail la adresa taifasuri @ taifasuri.ro.

Persoanele care deţin deja un abonament la revista Taifasuri, valabil până la data de 31 decembrie 2015, trebuie să transmită dovada achiziţionării abonamentului în aceleaşi condiţii prezentate în paragraful anterior.

Premiile acordate în cadrul concursului constau în:

  • 3 premii în bani a câte 1000 euro / premiu (echivalent în lei, la cursul de schimb valutar comunicat de BNR în ziua acordării premiului);
  • 30 de cărucioare pentru cumpărături;
  • 3 aparate de făcut gogoşi;
  • 3 aparate de făcut popcorn (floricele de porumb);
  • 3 aparate de făcut vată de zahăr;

Desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi, in direct, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Etno TV la finalul concursului, în luna decembrie 2015, de către revista Taifasuri în parteneriat cu postul de televiziune Etno TV. Vor participa la tragerea la sorţi toate persoanele fizice care au contractat un abonament valabil până la data de 31 decembrie 2015 la revista Taifasuri şi au transmis dovada abonării. Data exactă a extragerii şi desemnării câştigătorilor va fi anunţată în cadrul revistei Taifasuri în numerele din 10 si 17 decembrie 2015, dar şi pe www.taifasuri.ro.