Acest concurs a expirat în data de 2015-05-02. Vezi concursurile active aici.
1 mai plin la mare. Asculta Pro FM si ia-ti benzina de fugit la mare.

Concursul "1 mai plin la mare" se desfasoara in reteaua nationala a postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 27.04.2015 si data de 01.05.2015.

Astfel, de luni pana vineri, se va desfasura o sesiune de concurs / zi, intre orele 06.30 si 10.00. Sesiunea de concurs aferenta fiecarui interval orar dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului.

Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs, va da semnalul de incepere a concursului, mai exact va prezenta „Tema Zilei” legata de 1 mai la mare. Din acest moment, participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu raspunsuri la tema zilei - legate de 1 Mai la mare. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Pentru fiecare sesiune de concurs persoana care prezinta emisiunea Pro FM la momentul inchiderii sesiunii de concurs, va contacta telefonic trei dintre participantii cu cele mai creative si originale SMS-uri valabile primite cu raspunsuri la Tema Zilei, legate de 1 Mai la mare. Daca acesti participanti vor raspunde la telefon, vor primi premiile de mai jos, respectiv, fiecare castigator va primi un Card Mol Blue. Daca unul dintre participantii inscrisi cu SMS valabil nu raspunde la telefon, va fi contactat un alt expeditor de SMS valabil.

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 15 Carduri MOL Blue. Valoarea toata a acestor premii este de 4.500 de lei (inclusiv TVA in cota legala), iar valoarea individuala a fiecarui premiu este de 300 de lei (inclusiv TVA in cota legala).

Fiecare Card MOL Blue permite achizitionarea de carburant in benzinariile MOL si este considerat echivalentul valorii a 50 de litri de carburant.

Desemnarea castigatorilor se face de catre organizator, in functie de creativitatea si originalitatea raspunsurilor.

Castigatorii se vor prezenta in termen de 30 de zile de la castigarea premiului la una dintre statiile Mol Romania din Constanta. De acolo vor prelua premiile de la urmatoarele adrese, incepand cu 1 Mai:

  • Constanta 1 - Soseaua Mangaliei fn.
  • Constanta 2 - B-dul Tomis, Nr. 310D
  • Constanta 3 - DN2A 202+450km
  • Constanta 4 - Str. Dezrobirii, Nr. 82B
  • Constanta 5 - Sos. I.C. Bratianu, Nr. 50C
  • Constanta 6 - Intrarea Pasajului nr. 9