Acest concurs a expirat în data de 2015-10-13. Vezi concursurile active aici.
Cumpara responsabil! Te premiem.

Campania "Cumpără responsabil! Te premiem." se va desfăşura în perioada 23 septembrie – 12 octombrie 2015

Pentru a participa la proiect, candidații trebuie să se înscrie şi să răspundă corect la minim 3 din cele 5 întrebări specifice, puse la dispoziție de către organizator sub forma unui quiz interactiv, după formatul „adevărat sau fals”.

Criteriul de jurizare este scorul obținut la întrebările 1 - 5.

Premiile oferite de organizator constau în:

  • 3 excursii pentru câte 2 persoane, de 1 zi în Armeniș însoțiți de experți WWF, pentru a vizita zimbrii reintroduși în sălbăticie de WWF și Rewilding Europe. Toate costurile vor fi suportate de WWF - România: o noapte cazare și masă, transport cu trenul (de la adresa de domiciliu a câștigatorului la Armeniș și retur) și vizita pe teren, în Munții Tarcu;
  • 10 bonuri cadou in valoare de 200 lei fiecare, valabile în magazinele Kaufland;
  • 10 jucării de pluș: 5 urși și 5 râși, din programele WWF: “Adoptă un urs” și “Adoptă un râs”;
  • 10 tricouri de bumbac cu Panda WWF;

Extragerea câştigătorilor prin tombola online se va face cu ajutorul site-ului random.org, de către organizator, WWF - România în 12 octombrie 2015. Expedierea premiilor materiale (bonuri cadou, jucarii si tricouri) va avea loc în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2015. iar decernarea premiilor - excursiile la Armeniș pentru a vizita zimbrii reintroduși în sălbăticie va avea loc în perioada noiembrie 2015 – iunie 2016.