Acest concurs a expirat în data de 2016-08-16. Vezi concursurile active aici.
Iti aducem lucrul de care ti-e dor oriunde ai fi in strainatate. Impreuna cu o bicicleta Pegas cadou.

Concursul se desfasoara in perioada 11 iulie – 15 august 2016.

Pentru a se inscrie in concurs, participantul trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  1. sa acceseze reteua de socializare Instagram sau website-ul www.pegasdor.ro, in perioada de desfasurare a concursului;
  2. participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii concursului, respectiv la data de 11 iulie 2016;
  3. participantii trebuie sa incarce un film pe reteaua de socializare Instagram cu hashtag-ul #pegasdor, sau direct pe website-ul www.pegasdor.ro prin completarea formularului de inscriere, in care sa apara alaturi de un landmark din tara in care locuiesc, sa se prezinte si sa mentioneze care este lucrul din Romania de care le este dor. Filmul poate fi incarcat in orice format si dimensiune, dar nu poate avea o lungime mai mare de 1 minut.

Respectand pasii de mai sus, participantii intra automat in concurs cu premii. Toate inscrierile in concurs vor fi moderate si aprobate de catre organizator in termen de maxim 48 de ore de la inscriere, dupa care vor fi incarcate in sectiunea “Galerie” de pe website-ul www.pegasdor.ro.

In cadrul promotiei se vor acorda, prin jurizare, 3 premii ce constau, fiecare, intr-o Bicicleta Pegas Strada 1 Galben Stup si indeplinirea dorului mentionat in film.

In cadrul acestui concurs, castigatorii premiilor oferite vor fi anuntati in data de 30 august 2016.

Castigatorii vor fi desemnati prin jurizare conform urmatoarelor criterii:

  • respectarea temei concursului
  • originalitatea clipului