Acest concurs a expirat în data de 2016-12-19. Vezi concursurile active aici.
De Craciun, Mos Fortuna vine cu renii, sa-ti aduca 333 de premii!

Campania promotionala “De Crăciun, MOŞ FORTUNA vine cu renii, să-ţi aducă 333 de premii!”  se va desfasura în toate agentiile autorizate Fortuna  in perioada  15.11.2016, ora 10 :00  - 18.12.2016, ora 21:00 , pentru participantii la toate tipurile de pariuri in cotă fixă organizate de companii, cu excepţia  pariurilor Live.

Prezenta campanie se adreseaza persoanelor fizice care au împlinit varsta de 18 ani în ziua plasarii primului pariu participant in campanie, si cu domiciliul /resedinta fiscala in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament cat si dispozitiile Regulamentului de Joc pentru pariuri in cota fixa si ale Regulamentul de Joc privind pariurile la distanta ale organizatorilor.

Fiecare participant are dreptul să se înscrie de câte ori doreşte. Participantii sunt clientii organizatorilor care indeplinesc urmatoarele conditii:

  • Au efectuat bilete de pariu în cadrul Agentiilor Fortuna si/sau pe platforma online efortuna.ro in perioada campaniei.
  • Suma minimă achitata sa fie de cel putin 5 lei/bilet (în agenţii – valoarea mizei minime este de 4,76 lei)
  • Participa la campanie doar Biletele de pariu necastigatoare. Nu se califica nici biletele din agenţii care contin castiguri de pe urma unor bonusuri gen Pariu Sansa sau EXTRA 200. Nu pot participa la campanie nici pariurile „Live” efectuate in agentii si nici pariurile „Live” efectuate pe platforma efortuna.ro.

Pentru a participa la prezenta campanie promoțională, clientul va plasa pariuri in agentiiile Fortuna proprii si ale partenerilor si va accesa site-ul campaniei și va completa câmpurile obligatorii cu datele sale de identificare: nume, prenume, CNP, telefon și adresa de e-mail, precum şi seria biletului necâştigător. Pentru înregistrare, participantul trebuie să îşi dea acordul că acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Participantii trebuie sa pastreze toate biletele incrise si acceptate pe microsite.

Cei care înscriu bilete necâştigătoare din agenţii, dar au şi conturi active la Fortuna Online vor completa şi rubrica “Utilizator online (username)”, folosind “username-ul” lor din platforma efortuna.ro, dublându-şi astfel şansele de câştig la tragerea la sorţi, dacă pe perioada campaniei au înregistrat cel puţin un pariu necâştigător cu o miză de 5 lei, atât pentru biletele din agenţii, cât şi pentru cele din platforma efortuna.ro.

Premiile Promoţiei constau în:

  • 3 autoturisme Skoda Octavia
  • 30 iPhone SE
  • 30 de fulare pesonalizate „FORTUNA”

Câştigătorii nu pot primi contravaloarea premiilor in bani.

Tragerea la sorti in vederea determinarii castigatorilor se va realiza de catre o persoana desemnata de catre Organizatori la data de 20.12.2016.