Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Alimenteaza-te cu Lavazza la Hei! Si fa-ti plinul de premii pentru acasa!

Campania " Alimenteaza-te cu Lavazza la Hei! Si fa-ti plinul de premii pentru acasa!"  se va desfasura in perioada 11 noiembrie 2014 - 30 noiembrie 2014, in cadrul benzinariilor Rompetrol.

Potentialii participanti vor achizitiona din locatiile participante, oricand pe durata campaniei, unul din urmatoarele produse: Espresso Lavazza 50 ml, Espresso Lavazza lung 100 ml, Espresso Decodeinizat 100 ml, Latte Machiatto 140 ml, Cappuccino Lavazza 120 ml.

Ulterior achizitiei din locatiile participante a unui produs participant, potentialii participanti vor primi cate un talon de participare la campanie, pentru fiecare produs participant.  Participantul va completa talonul cu datele solicitate de acesta, inclusiv numarul bonului fiscal care atesta achizitia unui produs participant, tinand cont de campurile libere existent pe talon,

Ulterior completarii talonului de catre participant, acesta introduce partea detasabila de culoare albastra a talonului in urna existenta in locatia participanta urmand a pastra cealalta parte din talon pentru validarea participarii. 

Toate taloanele completate si depuse pe parcursul duratei campaniei vor fi eligibile pentru participare la tragerea la sorti, indiferent daca un participant a completat si a depus, in mod valabil, mai multe taloane.

Premiile campaniei constau in urmatoarele produse:

  • Premiul 1 - 20 de Espressoare Lavazza Blue LB 910 + cate 100 de capsule Lavazza Blue, pentru fiecare Expressor
  • Premiul 2 - 200 de lingurite Twin Spooms Lavazza
  • Premiul 3 - 200 de pachete cafea Lavazza Filtro Clasico

Castigatorii vor fi desemnati in data de 15.12.2014, incepand cu ora 11:00 am.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.