Acest concurs a expirat în data de 2016-09-25. Vezi concursurile active aici.
Descarca aplicatia 4G Fun Kit si distreaza-te cu filme, documentare si carti audio pe alese.

Descarcă aplicația 4G Fun Kit și distrează-te cu filme, documentare și cărți audio pe alese.

Spune-ne părerea ta despre experiența 4G și cum putem să o facem mai bună și primești până la 2,5 GB cadou.

Aplicatia de mobil 4G Fun Kit se poate descarca doar in perioada 24 august 2016 - 24 septembrie 2016, pana la ora 23:59:59, din App Store si Play Store.

La aceasta campanie poate participa orice client al retelei mobile nationale Orange (abonat sau client PrePay), care detine un telefon compatibil si poate accesa internetul prin intermediul unui abonament/optiune cu acces la internet prin intermediul retelei Orange.

Aplicatia nu poate fi utilizata daca utilizatorul este conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de tip Wi-Fi.

Pentru primirea bonusului de internet, clientul este de acord ca Orange sa identifice numarul de telefon utilizat in momentul accesarii aplicatiei.

Pentru primirea bonusului aferent fiecarei sectiuni din aplicatie (filme, carti audio, selfie si retea), fiecare utilizator trebuie sa acceseze continutul aplicatiei si sa raspunda la intrebarea din sectiunea respectiva. Bonusul de 500 MB trafic de internet se poate primi o singura data pe fiecare sectiune pe intreaga perioada a campaniei. In plus, cei care dau share aplicatiei primesc inca 500 de MB trafic de internet pentru primul share.

Bonusul obtinut in aplicatie se va adauga la traficul inclus in abonament sau optiunea PrePay in termen de 24 de ore.

Traficul de internet este national, se consuma inaintea traficului inclus in abonament/optiune si este individual.

Traficul de internet bonus are valabilitate o luna de facturare + prorata pentru abonati si 30 de zile pentru clientii PrePay. Valabilitatea se stabileste de la ultima alocare in cazul bonusurilor multiple. Pentru a putea utiliza traficul de internet bonus, clientii PrePay trebuie sa aiba o optiune activa din portofoliul lansat la data de 7 aprilie 2016.

Poti beneficia de maxim 2,5GB trafic de internet bonus prin intermediul aplicatiei Fun Kit, pe toata perioada campaniei.